HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Arkadslar tr 6 da oynuyorum.Gemim leonov
Ekipman:
12 lf3
1 bo2 digerleri 256.000 c likten
3 elit hız digerleri credi ile alınan
butun extralar var
Ben bir an once goliath alıp kristallon lara gitmek istiyorum.cünkü eski haritalarda dro kasmaktan sıkıldım bana bi kasılma planı yaparmısınız,Droit esk, haritalarda kasılmıo artık cok kalabalık , birde vegamı alayım golimi ,biriken urıleri neye harcayım argemi glaxi gates mi yoksa korsan kutusumu acayım.
..Arkadslar bir de bi soru daha sorucam gunde 3-4 saat full avntaj kutusu toplasam ort. kac urı ksarım
Not:günde 4-5 saat oynuyorum.
Ekipman:
12 lf3
1 bo2 digerleri 256.000 c likten
3 elit hız digerleri credi ile alınan
butun extralar var
Ben bir an once goliath alıp kristallon lara gitmek istiyorum.cünkü eski haritalarda dro kasmaktan sıkıldım bana bi kasılma planı yaparmısınız,Droit esk, haritalarda kasılmıo artık cok kalabalık , birde vegamı alayım golimi ,biriken urıleri neye harcayım argemi glaxi gates mi yoksa korsan kutusumu acayım.
..Arkadslar bir de bi soru daha sorucam gunde 3-4 saat full avntaj kutusu toplasam ort. kac urı ksarım
Not:günde 4-5 saat oynuyorum.
Bence bota bırak ama tr serverları zordur ben 2 ayda fullenmek üzereyim fakat ben fazla bota bırakıyordum 

Tr serverlarında bot sıkıntı kardeşim. Bana sorarsan leonov devam open stealth ile flax kas sat. 31 lf 3 yapmadan goliye geçme.
iyi forumlar
iyi forumlar
Flax kas bencedeTr serverlarında bot sıkıntı kardeşim. Bana sorarsan leonov devam open stealth ile flax kas sat. 31 lf 3 yapmadan goliye geçme.
iyi forumlar
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)