TGamesZeus 1
TGamesZeus
Best Studio 1
Best Studio
berkmenoo 1
berkmenoo
InfernoShade 1
InfernoShade
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
onur akbaş 1
onur akbaş
IronTalonX 1
IronTalonX
D 1
delimuratt
berzahx 1
berzahx
Hikaye Ekle

Jüpiter ( Elveda ) ForestChiLd

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Forest ChiLd
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 13
  • Görüntüleme Görüntüleme 890

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Hayatınızda başarılar dilerim.

H.O da seni biliyoruz sen neyi basardın ki bu oyunda hileyle derece kastın paralarla item aldın)) neyse..sen knght oyna kardeş..m2 bizlerin oyunudur...

Seni Tanımak Güzeldi. Yolun Açık Olsun Allah a Emanet Ol.

hayatında başarılar dilerim kardesım /TheBlackRain

Knight dogru bir tercih olmus bencede :D

Hayatınızda başarılar dilerim.

Tşkler

H.O da seni biliyoruz sen neyi basardın ki bu oyunda hileyle derece kastın paralarla item aldın)) neyse..sen knght oyna kardeş..m2 bizlerin oyunudur...

Senin Başaramadık'larını Başardım ( Sen başarı'dan ne anlarsın ki aslında sen hep başarısız'dın ( Hile ) kullanarak kendini başarılı sandın :=) bakıyorumda hep aynı yerde dolanıp duruyorsun bu başarı değil :) ( Sadece Başarısız Bir Çoçuk :=)

Oyunun Keyfini Çıkar :=) ( Sana Tavsiyem ( Biraz Başarı Elde Et ) Aynı Yerler'de Dolanıp Duruyorsun Biraz Değişiklik Yap Kendine Başarısızlık'dan Çıkmayı Dene İstersen Sen Ondan Önce Millet'e Bahane'ler Yetiştirmeye Devam Et ( Gerçek Dünya'da Hep Başarısız Olmuşun Belliki Kendini Sanal Hayat'da Deniyorsun Burda'da Başarısızsın ) Yapacak Bişey Yok :=)

Cevap vermeme hakkımı kulanmak istiyorum..Bıraktım diyor, dün gelmiş item satmaya çalışıyor...Çelişkilerle dolu bir yaşam...Bu arada, polemiğe dönüşen bu sayfanın kapatılması talebinde bulunuyorum..

Konu altında tartışma devam ederse uyarı yapılmayacak beyler.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri