- Konular
- 88
- Reaksiyon Skoru
- 29
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 12 Ay 1 Gün
- Başarım Puanı
- 92
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Nick = ForestChiLd , ForestHeLp , KimseSenGibi , KimseBenGibi , Distress
Server = Jüpiter
Bırakma Sebebim
Başta olarak oyuncu kalmadığı için server bomboş oldu artık eskisi gibi tadı tuzu kalmadı. Çoğu arkdaşlarım bıraktı oyunu zamanın'da ve bende şimdi bırakıyorum umarım istediğiniz yerler'e gelirsiniz.
( İyi , kötü anılarım geçti Jüpiter'de hiç bir zaman vazgeçmedim ve sonun'a kadar zorladım herşeyi ve istediklerimi'de başardım. Bu oyunda bişey öğrenmiş oldum, Sabır'ı ve doğru zamanı beklemeyi öğrendim. Bu saat'den sonra'da metin2 oynamayı düşünmüyorum. Hiç bir zaman ( Knight ) yerini dolduramadı benim için bırakmamın bir sebebi'de bu ve tekrar başlamayı düşündüm umarım orda istediklerimi başarmaya çalışcam.
( Hiç bir zaman pes etmeyin , eğer pes ederseniz istedikleriniz yerler'e gelmeniz zorlaşcakdır. Herşeyin bir zaman'ı vardır zamanın'a bırakın )
Herkes'e başarılar dilerim.
Server = Jüpiter
Bırakma Sebebim
Başta olarak oyuncu kalmadığı için server bomboş oldu artık eskisi gibi tadı tuzu kalmadı. Çoğu arkdaşlarım bıraktı oyunu zamanın'da ve bende şimdi bırakıyorum umarım istediğiniz yerler'e gelirsiniz.
( İyi , kötü anılarım geçti Jüpiter'de hiç bir zaman vazgeçmedim ve sonun'a kadar zorladım herşeyi ve istediklerimi'de başardım. Bu oyunda bişey öğrenmiş oldum, Sabır'ı ve doğru zamanı beklemeyi öğrendim. Bu saat'den sonra'da metin2 oynamayı düşünmüyorum. Hiç bir zaman ( Knight ) yerini dolduramadı benim için bırakmamın bir sebebi'de bu ve tekrar başlamayı düşündüm umarım orda istediklerimi başarmaya çalışcam.
( Hiç bir zaman pes etmeyin , eğer pes ederseniz istedikleriniz yerler'e gelmeniz zorlaşcakdır. Herşeyin bir zaman'ı vardır zamanın'a bırakın )
Herkes'e başarılar dilerim.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
- Konular
- 13
- Reaksiyon Skoru
- 55
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 9 Ay 28 Gün
- Başarım Puanı
- 59
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
​Yolun acık olsn kardesim
- Konular
- 88
- Reaksiyon Skoru
- 29
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 12 Ay 1 Gün
- Başarım Puanı
- 92
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)