xranzei 1
xranzei
mavzermete 1
mavzermete
Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
Hikaye Ekle

FULL+FULL Olmak Adım Adım...

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan RazqraD
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 30
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Arkadaşlar Son Zamanlarda ''Gemimde Neler Eksik Neler Almam Lazım''Diye Konular Açılıyor. Bu Yüzden Bende emre199574 Moderator 'ün İzni İle Bu Konuyu Açtım.

Arkadaşlar Bu Sırayı Takip Ederek Full+Full Olursunuz.

1-Başlangıç Olarak 31 LF-3 Yapmak (Bu İş Yapabilene 2-3 Gün Sürer)
2- LF-3 'ler Tamamlandığında 16 Bo2 (İlerleğen Zamanlarda 31 Tane Yapabilirsiniz).(Bu İşte Yapabilene 2-3 Gün Sürer)
3-Bo2'ler Tamamlandığında İrisleri Alacağız İlk 4İrisi Uridyum İle Geriye Kalan 4İrisi Flax Geliştirip Satarak Yapabilirsiniz.
4-İrisler Tamamlandığında Arge Yapacağız 24Arge Olana Kadar Arge Biriktirelim(Bunu Kendinizde Arttırabiliriz).(Bu İş Yapabilene 1Hafta Sürer.)
5-Argelerimizide Tamamlandığımızda Zeus Ve Apis Parçalarını Toplamaya Başlayalım(Bu Sırada Kapı Yapıp Havoç ve Hercules Çıkartabiliriz).+ Olarak Pet Alıp Kapılarda Kasabilirsiniz.(Bu Olay Yapabilene 1-2 Hafta Sürer.)
6-Zeus ve Apis'i Tamamlandığında LF-4'lere Geçebiliriz.LF-4'Ler 31Tane Yapacağız.(Bu Olay Sizin Şansınıza Bağlı.)
7-LF-4'le Tamamlandı ve Kalkanları İrisleri Lazerleri 16Seviye Yapacağız(Daha Öncede Yapabilirsiniz Bu Seviye Geliştirmeyi).(Bu Olay Yapabilene 2-3 Hafta Belki Daha Az.)
8-Bütün Herşeyiniz Hazır ve En İyi Tasarım ve Diroit Düzeni Alıp Baskınlar Clan Savaşlarına Girebiliriz ve Böylece Full+Full Oldunuz Hayırlı Olsun...

Bunu İbot + Katlayıcı + Vip İle Yapılabilir.Katlayıcısız Bu Süreler 2-3 Katına Çıkar...

Son düzenleme:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri