HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Beyler ben daha oyunda da formdada yeniyim....şuanda uri kasıyom kastığım bu uri 50k ya ulaşınca ben pet mi alıyım(ki peti kullanmayı bildiğim söylenemez sadece herkes övdüğü için almak istiyom) yada 2. hangarı alıp onada leo aldıktan sonra 3-5 flax mı kasıp satıyım....1.hangarda 1 vega var yeni aldım (1.700.000 küsüratlı:l03::l03::l03
6 lf3 10 bo2 10 slot veren cpu dışında tüm cpu lar vs vs .....Sonuç olarak ben ne yapıyım en süper şekilde gemiyi geliştirebildiğim kadar geliştirmeliyim 1-2 güünde sonra dersane için gidicem gitmeden sağlam bişey bırakmak istiyom...acil yardım
6 lf3 10 bo2 10 slot veren cpu dışında tüm cpu lar vs vs .....Sonuç olarak ben ne yapıyım en süper şekilde gemiyi geliştirebildiğim kadar geliştirmeliyim 1-2 güünde sonra dersane için gidicem gitmeden sağlam bişey bırakmak istiyom...acil yardımbu ne dikkat 
zamanında hemen her forma üyelik açmıştım o yüzden mesajlara bakarsan ne demek istediğimi anlarsın

zamanında hemen her forma üyelik açmıştım o yüzden mesajlara bakarsan ne demek istediğimi anlarsınResimler ile süslersen daha iyi yardımcı oluruz. Taktik istiyorsan şu sırayı takip et.
1-LF-3 31 Tane Olana Kadar.
2-Bo2 16 Tane Olana Kadar.
3-İris 8 Olana Kadar.(İlk 4 İrisi Uridyum İle Al. 1. Ve 2. Adımı yaptıysan İrisler için 2.Hangarı Alabilirsin) (Flax Yöntemini Yapacak İsen).
4-Arge 24 Olana Kadar
5-LF-4 Çıkarabilirsin (16 Olana kadar yada 31 olana kadar).
6-Herşey Hazırsa Zeus ve Apis Yapman
7-Aegis veya Goliath Tasarımı Alıp Takılabilirsin.
...
1-LF-3 31 Tane Olana Kadar.
2-Bo2 16 Tane Olana Kadar.
3-İris 8 Olana Kadar.(İlk 4 İrisi Uridyum İle Al. 1. Ve 2. Adımı yaptıysan İrisler için 2.Hangarı Alabilirsin) (Flax Yöntemini Yapacak İsen).
4-Arge 24 Olana Kadar
5-LF-4 Çıkarabilirsin (16 Olana kadar yada 31 olana kadar).
6-Herşey Hazırsa Zeus ve Apis Yapman
7-Aegis veya Goliath Tasarımı Alıp Takılabilirsin.
...Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)