emirhanHCL 1
emirhanHCL
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
farkmt2official 1
farkmt2official
Hikaye Ekle

Mmomt2 Şifre Değiştirme

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan RaiLon
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

Bilindiği üzere siteden şifre değiştiremiyoruz yaklaşık 2 aydır. Bir oyuncunun hesabı soyulsa bunun sorumlusu kim olacak? Oyuncu istediği zaman şifre değiştirme hakkına sahiptir bir an önce ilgilenilmesini talep ediyorum kolay gelsın.

Bilindiği üzere siteden şifre değiştiremiyoruz yaklaşık 2 aydır. Bir oyuncunun hesabı soyulsa bunun sorumlusu kim olacak? Oyuncu istediği zaman şifre değiştirme hakkına sahiptir bir an önce ilgilenilmesini talep ediyorum kolay gelsın.

Bencede abi haklısın. Bi ara bi 10 gün içinde diye cümleler okumuştum ama admin süre hakkında bilgi vermedi sanırım.

Arkadaşlar tekrar tekrar konu açmayalım lütfen admine 1 adet özel mesaj ve çok istiyorsanız destek.mmomt2.com adresine 1 adet ticket atın.

Not : Admin söyledigi bakımlara basladı 1 hafta içerisinde en fazla 10 gün içerisinde sw de sorun felan kalmıyıcak cillop gibi server olucak ilk bakımlar bugün basladı ilk olarak bug sorunu düzeltildi daha sonra sw ye 1-2 kere daha bakım yapılacak bir de siteye bakım yapılacak 10 gün 1 hafta arası bir süre tanıyın admine emin olun server bu süre zarfında mükemmel bir hal alacak

Not : Konu ticketler ve özel mesajların tek sagladı yarar adminleri yavaslatmak.. Mümkün oldugu kadar onları mesgul etmemeye çalışın ki o kadar çabuk işiniz hallolsn.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri