HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Merhaba Arkadaşlar,Biliyorum Ki Bilmeyen Arkadaşlar Var Zetadaki Bugu Anlatıma Geçeyim;
Şimdi Bu yaratıktan 2 tane gelicek,İlk Önce 1.Devoureri Kesin
2.Devourer Gelince Etrafındaki İnfernarları Kesin Ve Hemen Devourere Sıkmaya Başlayın Ve,Schorler Çıkıcak,Onlar sizi Patlatsın,Canınızı Doldurun Ve Kapıya Tekrar Girin,10-20 Tane Schorler Gelicek Onları Kesin,Ve Ardından 2 Tane Bildiğimiz x1 haritalarındaki Streuner Gelicek 2'sini Kesin Ve Kapı Biticektir :] Ben Hep Öyle Yaptım Havoc Garanti Değil Ama Ben hep böyle yaptım 5/5 Aldım havoc
Alıntıdır
Şimdi Bu yaratıktan 2 tane gelicek,İlk Önce 1.Devoureri Kesin
2.Devourer Gelince Etrafındaki İnfernarları Kesin Ve Hemen Devourere Sıkmaya Başlayın Ve,Schorler Çıkıcak,Onlar sizi Patlatsın,Canınızı Doldurun Ve Kapıya Tekrar Girin,10-20 Tane Schorler Gelicek Onları Kesin,Ve Ardından 2 Tane Bildiğimiz x1 haritalarındaki Streuner Gelicek 2'sini Kesin Ve Kapı Biticektir :] Ben Hep Öyle Yaptım Havoc Garanti Değil Ama Ben hep böyle yaptım 5/5 Aldım havoc

Alıntıdır
Son düzenleme:
Havoç verdiğini bilmiyordum teşekkürler ben havoç alınmıyor böyle yapınca sanıyordum 

Benim Bir Taktiğim Var Furkan bilmem Şansmı Ama;Havoç verdiğini bilmiyordum teşekkürler ben havoç alınmıyor böyle yapınca sanıyordum![]()
Saat 9'da kalkıyorum sabah,zetayı yapıyorum havocu veriyordu
Aynen Böyle Yapıyorum 2.DEVOURERDE bugu yapıyorum ama arkadaş 5/1 aldı 
Ben Teşekkür Ederim,Evet Şans İşte%33 gelme ihtimali var ilk kapıdan sonra, teşekkürler bug için

- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)