HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Arkadaşlar geçen gün kendi haritalarımdan birinde duruyordum . Bir tane düşman geldi yanımda durdu . Ben bir şey yapmadım ( korktum
) Sonra yukarda 4-5 kez saldırıya korumalı bölge yazdı . Sonra adam çıktı porttan ama hala görebiliyorum adamı bana ordan roket attı sonrada lazerlerle saldırmaya başladı . Ben kaçtım da
. Sonra düşman haritasına gittim orda da aynı şeyler oldu :S ? Nasıl oluyor bu ? Hile mi bug mu yoksa normal bir şey mi ?
) Sonra yukarda 4-5 kez saldırıya korumalı bölge yazdı . Sonra adam çıktı porttan ama hala görebiliyorum adamı bana ordan roket attı sonrada lazerlerle saldırmaya başladı . Ben kaçtım da
. Sonra düşman haritasına gittim orda da aynı şeyler oldu :S ? Nasıl oluyor bu ? Hile mi bug mu yoksa normal bir şey mi ?Ama bu 2-3 gündür oluyor . Ama herkes yapamıyor bunu bazıları . Mesela başkaları deniyor deniyor olmuyor . Hileci ( ya da her neyse
) geliyor o deneyince korumam kalkıyor :S
) geliyor o deneyince korumam kalkıyor :S- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)