- Konular
- 42
- Reaksiyon Skoru
- 37
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 10 Ay 4 Gün
- Başarım Puanı
- 67
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Merhaba arkadaşlar
Silkroad Online'ye hotan ftw updatesi gelmesinden bu yana arap ırkı adında bir tartışma çıktı
kimileri legend 6 da kimileri legend 7 de kimileri ise legend 8 de çıkacağını söyledi fakat benim teorime göre arap ırkı dewam eden bir proje.
sebebleri?
1- yeni 120 level unique & gm panelinde bu yaratığın ismi arabian mob diye geçmektedir..
K Sro /k den kastim kore dir. farklı farklı surumlerı vardır her ırka göre örneğin isro bizim oynadığımız vea t sro taiwan sro genelde türklerin bulunduğu bir srodur turklerın oynama sebebı boş olmasıdır serverın.
diğer bir yandan daha öncede keşvedilmiş olan hatta haritada yeri bile belli olan fakat media pk2 lere yeni yeni işlenen bağdat şehri
bir arkadaşımla pk 2 de araştırma yaparken
bu olayı gördük ışınlandığımızda ise
etrafta birşey yoktu fakat haritadaki yeri burasıydı
şimdi elimizdeki bilgilere bakınca
Arap ırkı cin çağırma yeteneğine sahiptir
cinler fire cold vb skiller kullanabiliyor hatta kendilerine özel skilleri bile olmaktadır..
araplarda mage char bulunmaktadır fakat hiç sağlam değil aksine çok dayanıksızdır örneğin 1 level moba 300 vurup tek yiyecek.
blade shield çar vardır
warior vardır
şimdilik bukadar bilgim var.
googleden istersenız araştırma yapabilirsiniz.
fakat unutmayınız ne zaman çıkacağı bellideğildir bu ırkın ben 2002 den berı dewam ettığını biliyorum bu sistemin
Silkroad Online'ye hotan ftw updatesi gelmesinden bu yana arap ırkı adında bir tartışma çıktı
kimileri legend 6 da kimileri legend 7 de kimileri ise legend 8 de çıkacağını söyledi fakat benim teorime göre arap ırkı dewam eden bir proje.
sebebleri?
1- yeni 120 level unique & gm panelinde bu yaratığın ismi arabian mob diye geçmektedir..
K Sro /k den kastim kore dir. farklı farklı surumlerı vardır her ırka göre örneğin isro bizim oynadığımız vea t sro taiwan sro genelde türklerin bulunduğu bir srodur turklerın oynama sebebı boş olmasıdır serverın.
diğer bir yandan daha öncede keşvedilmiş olan hatta haritada yeri bile belli olan fakat media pk2 lere yeni yeni işlenen bağdat şehri
bir arkadaşımla pk 2 de araştırma yaparken
bu olayı gördük ışınlandığımızda ise
etrafta birşey yoktu fakat haritadaki yeri burasıydı
şimdi elimizdeki bilgilere bakınca
Arap ırkı cin çağırma yeteneğine sahiptir
cinler fire cold vb skiller kullanabiliyor hatta kendilerine özel skilleri bile olmaktadır..
araplarda mage char bulunmaktadır fakat hiç sağlam değil aksine çok dayanıksızdır örneğin 1 level moba 300 vurup tek yiyecek.
blade shield çar vardır
warior vardır
şimdilik bukadar bilgim var.
googleden istersenız araştırma yapabilirsiniz.
fakat unutmayınız ne zaman çıkacağı bellideğildir bu ırkın ben 2002 den berı dewam ettığını biliyorum bu sistemin
- Konular
- 15
- Reaksiyon Skoru
- 9
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 10 Ay 3 Gün
- Başarım Puanı
- 54
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Bilgilendirme için Teşekkürler.
- Konular
- 18
- Reaksiyon Skoru
- 3
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 9 Ay 19 Gün
- Başarım Puanı
- 42
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Alıntı..
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)