HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
aynn inş çabuk çıkar pbdo bot olmadan eksik hissediyom kendimiÖnemli Değil,İnş.Pbdo-bot çıkar hemen![]()

Herhangi bir dosya paylaşacaksanız VirüsTotalini Koyunuz. Kimse Bilemez Sizin Zararlı Birşey yapıp yapmayacagınızı Konuyu Editliyorum 24 Saat icinde Virüs Total İle birlikte dosya paylaşınız aksi taktirde konuyu kiltlerim.
Herhangi bir dosya paylaşacaksanız VirüsTotalini Koyunuz. Kimse Bilemez Sizin Zararlı Birşey yapıp yapmayacagınızı Konuyu Editliyorum 24 Saat icinde Virüs Total İle birlikte dosya paylaşınız aksi taktirde konuyu kiltlerim.
Modum darkorbit oynadığınıza emin misiniz ?.Adam profibotun sitesindeki dosyayı paylaşmış.Profibot zaten botun kendi sitesi.Yani totale gerek yok
Kardeşim Ben Orjinal sitesini paylaştım yaHerhangi bir dosya paylaşacaksanız VirüsTotalini Koyunuz. Kimse Bilemez Sizin Zararlı Birşey yapıp yapmayacagınızı Konuyu Editliyorum 24 Saat icinde Virüs Total İle birlikte dosya paylaşınız aksi taktirde konuyu kiltlerim.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)