HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Adam koyu incici
ismindende belli al sana benden de bir video isminden belli shrapova.Sharapova Rus milli raketcisi olup cok fazla mankenlik teklifi gelmistir buda videonun anlamını acıklıyo
Adam koyu inciciismindende belli al sana benden de bir video isminden belli shrapova.Sharapova Rus milli raketcisi olup cok fazla mankenlik teklifi gelmistir buda videonun anlamını acıklıyo
Tamam dalgamızı geçtik neyse.Nick ne alaka ? Ben tenis takipçisiyim.Destek tutuyorum diye abaza olmak zorunda değilim.Roger Federer'i de takip ederim.İllahi inci sözlükte takılıyorsam ne abaza olmak ne de liseli olmak zorundayım.İnsanları yargılamadan önce bir düşünüpte yorumlayın.Ben tenis seviyorum tenişçi ismi yaptım.Şimdi iyi forumlar sizlere.
Tmm kardes sende ne kızdın ben de takip ediyorum gayette güzel bence shrapova elendi ama olsun ben gül diye attım sende hemen isi ciddiye aldınTamam dalgamızı geçtik neyse.Nick ne alaka ? Ben tenis takipçisiyim.Destek tutuyorum diye abaza olmak zorunda değilim.Roger Federer'i de takip ederim.İllahi inci sözlükte takılıyorsam ne abaza olmak ne de liseli olmak zorundayım.İnsanları yargılamadan önce bir düşünüpte yorumlayın.Ben tenis seviyorum tenişçi ismi yaptım.Şimdi iyi forumlar sizlere.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)