HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
arkadaşlar bir proje üzerinde çalısıyorum suanda alıntı yapılmasın diye paylaşmıyacagım ancak projem dahilinde bana bir tıklama botu lasım yani ben DO da mini haritada bir uctan diyerine tıklıcam bunu program sürekli yapsın istiyorum yani gemi bir aşşagı bir yukarı gidip gelcek yardımcı olurmusunuz
şuan heycanlıyım belkide anlatamadım süper bir şey ustunde çalısıyorumda , bana tıklama botu lasım yani mause otomatik verdiğim kordinatları tıklayıp durcak amacım mini haritadan gemiyi boyuna bir haritanın aşşagısına bir yukarısına götursun istiyorumgemi aşağı yukarı gidice ne olucakki dostum. Ghost mouse isimli programlada yapabilirsin bunu
Sanırım Arkadaş 4-4 Çılgınlığı Gibi Görevlerde 100.000 Mesafeyi Tamamla Gibi Görevlerin Kolay Bitirilmesini Sağlayacak Bir Programdan Bahsediyorgemi aşağı yukarı gidice ne olucakki dostum. Ghost mouse isimli programlada yapabilirsin bunu
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)