mavzermete 1
mavzermete
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

gmler adminler bir bakın

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan SkullCrusher1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 271
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

gerçekten çok sıkıldım çara girememekten okulda başlıyacak ozaman oyuna girmeme yasak var.benim suçum ne sadece yazın oynayabiliyorum oyunu lütfen anlayış gösterin.yakın zaman dediğiniz lütfen 1 ay olmasın admin.1 ay sonra ne foruma girebileceğim nede oyuna ders falan uğraşacam diğer yaz girebilcem derslere yoğunlaşcam.bi bug bakımı yapında bugda olan çarlar çıksın sonra maplarda ki bugu düzeltirsiniz bir çıkalım bugdan 32 gün oldu ya.:ka24: baya sıkıldım başka sevdiğim pvp yok bu pvp yi seviyorum işte bugdan çıkarın ya nolacak :(

ya bak bizi konu açmsya zorluyorsun admin biliyorum flood oluyor bu ama bir bakım yapsanız şurda konu açmayı bırak bu sayfayı açmam bile.

saçma sapan yorumlara açık değil konum.senin çarın bugda kalsa küfür ederdin.biz sabrımızın taşmaması için elimizden geleni yapıyoruz bunlar mesaj kasmak için saçma sapan yorum yapsınlar.1.si bu bakımı yapmak adminin görevi değilmi :) forum kurallarını oku öyle forever alone de birincisi benim gerçekte çevrem çok oyunda çevre edinmek zor sen bilmiosun benim kaç ws atıp tanıştığım samimi olduğum arkadaşım agresif olduğumda vurda itemimi düsürdü ve beni ark listesinden sildi bende senden 5 para etmez dedim fısıltı blokladım sence bu tür oyunlarda arkadaş edinip çar verip itemlerini çalması baya rastlanan bir durum.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri