Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
tİcketlere cevap vermİyorsunuz. Admİn Özel mesaja haftalardir bakmiyor cevap atmiyor. 10 20 tane mesaj mi atalim ? 30 40 tane konu mu aÇalim ? Adam akilli sİze de saygi duyarak burdayiz ama sİz İlgİ gÖstermİyorsunuz ! GerÇekten yeter. Gereken aÇiklamayi kaÇ kere yaptim bqzq adli karakterİmİn skİllerİ hala m1. Bunda Önce kİ vukaatlarda baŞka bu olay baŞina gelenlere level dÜŞÜrdÜnÜz skİllerİnİ p yaptiniz neden bİze cevap yok. İlla adimizi mi duyuralim ? İlgİlenİn benİmle İlgİlenİn yeter !
admin bir sürü sorunla ugraşıyor edit kaybolmaları server sorunları şifremi unuttum sizin ki en son ilgilenilcek seviyede bi konu.
admin bir sürü sorunla ugraşıyor edit kaybolmaları server sorunları şifremi unuttum sizin ki en son ilgilenilcek seviyede bi konu.
Bu size değil admine kalmış birşey. Sizi ilgilendirmez. Yetkili iseniz konuşacaksınız. 3 haftadır bekliyorum ben. Size iyi forumlar. :l04:
eyw.
cevap aynı olucaktır.
Size kalmamış. İyi forumlar.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...