HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
SERVER ARIYORUM !
Beyler aramadığım yer kalmadı bana göre bi pvp bulamadım ya kapalıydı yada reklamı yapan yalancıydı.
İstediğim server;
~Bedava ep verebilir. [vermeye de bilir asagıdakiler uysun ep çok önemli değil]
~100 - 250 başlasın.
~Efsun oranları 100 den çok olsun [büyü hızı dahil.]
~Efsun botu yasaklı olsun. (Olmasa da olur
)
~Aşırı kalabalık olmasın lag oluyo kasıyor pc yeni açılmış olursa reklamını da yapar adam çekerim ben
☺ N olur yardım edin böyle bi pvp arıyorum nerde görsem yalancı çıktı artık pack indirmekten bıktım nolur artık güzel bi pvp önerin benim istediğim pvp ye benzer.
Beyler aramadığım yer kalmadı bana göre bi pvp bulamadım ya kapalıydı yada reklamı yapan yalancıydı.
İstediğim server;
~Bedava ep verebilir. [vermeye de bilir asagıdakiler uysun ep çok önemli değil]
~100 - 250 başlasın.
~Efsun oranları 100 den çok olsun [büyü hızı dahil.]
~Efsun botu yasaklı olsun. (Olmasa da olur
)~Aşırı kalabalık olmasın lag oluyo kasıyor pc yeni açılmış olursa reklamını da yapar adam çekerim ben

☺ N olur yardım edin böyle bi pvp arıyorum nerde görsem yalancı çıktı artık pack indirmekten bıktım nolur artık güzel bi pvp önerin benim istediğim pvp ye benzer.
furkan_tas_92@hotmail.com ekleyin biliyorsanız böyle bir serverı lütfen bekliyorum 

www.streetmt2.com bulucağın en iyisi
serverı biraz anlatır mısın? umarım öbür ş*refsizler gibi yalan söyleyip zamanımı yemezsin. teşekkürler.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)