farkmt2official 1
farkmt2official
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
Hikaye Ekle

Grafiker'im diyenlerin dikkatine...

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Design Ufuk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 752

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Selam arkadaslar.Benim çok sinir olduğum konu şu "abi ben grafikerim, hangi programla resim yapabilirim, video yapabilirim" grafikersen neden soruyorsun.Google amcaya sor.
Ve arkadaslar index yapma, bi resmin üzerine yazı yazma grafikerlik değildir.Bunun eğitimi var yaw.Lütfen duyarlı olun.
adam bu videoyu 10liraya bana yapsana diyor.Arkadaşlar 10 lira ne ya :D ne olur istediğinizi bi araştırın 10 liraya bile fazla diyen çocukları gördüm.Lütfen netten bakın bir resim sadece ne kadar.

Birbirlerinden öğrendikleri 2 profesyonel(onların dilinde) işi yaparak kendini grafiker sananlar çok. Zaten grafiker tam olarak bir anlam taşımıyor, Grafik Tasarımcı'dır o.

Cevaplarınız için teşekkür ederim.Bu konuda tek olmadığıma sevindim.Varsa isteyen bildiğim kadarıyla yardımcı olurum.Öğretirim.Öğrenirim.Ben bile grafikerim diyemiyorum.O kadar çok eksiğim varki.
Bu iş için gayret gösterenlere bayılıyorum.Helal olsun diyorum.Ama abicim ben senden daha iyi yaparım lafları biraz kendini beğenmişlik oluyor.Artık yaşta değil yetenek bu işler.yaparlar tabi.Ama tek ricam süper deyipte piyasayı küçümsemeyelim.bi katalog çalışması 300 lira unutmayın ama size 20 lira bile fazla geliyor.unutmayın grafik yabana atılacak bişey değildir.Aklınızı başınıza alın.

Bu alanda paranın lafını ağzınıza almanız bile hata.20 Lira bilmem kaç lira vs vs..:)
Kendinize özgü bir site açıp tasarım yaparsınız o ayrı mesele..

Ama tekrar söylüyorum: Bu alanda arkadaşlar can sıkıntısı,yada içinden gelen çalışmaları paylaşıyor sadece.Dediğin konuya gelince; evet kimse kimseyi küçümsememeli.Ha birde grafiker demek video tasarlamakta değildir. :)

Grafiker demek budur belkide: İzleyin :))

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri