mavzermete 1
mavzermete
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

SatiŞlarimiz baŞlamiŞtir

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ozvega
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 38
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Magdur olan müşterilerinin magduriyetini ne çabuk giderdinde satış yapmaya geldin hayret verici olmayan maknalarla satış yapmak :)

Yav kardeşim sen kimsin belamısın mağdur olan müşteri 2 gündür bekliyorum kimse yok ama gelirlerse tabi yardımcı olucaz her türlü.

Yav kardeşim sen kimsin belamısın mağdur olan müşteri 2 gündür bekliyorum kimse yok ama gelirlerse tabi yardımcı olucaz her türlü.

Merhaba ben Muhammed ikbal aykan,

Bir olay nedeniyle bilişimi öyle kendi haline bırakmak zorunda kaldık.Şimdi tekrardan satışlara başliyacaz.Fakat ilk hakları bizde kalanlara yardımcı olacaz.Para yatırıp sunucusunu alamayanlar ve haksızlığa uğradığını sananlar msn üzerinden bana ulaşsın.Bu belirlemeler yapıldıktan sonra herkese hakkı verilecek ve satışa tekrardan başliyacaz.Saygılarımla...

Dün, 14:37 Önemli gir bak :D

Ov hayır sanırım günler kısalıyor :m08: :m08: :m08: :m08:

Son düzenleme:
Dün, 14:37 Önemli gir bak :D

Ov hayır sanırım günler kısalıyor :m08: :m08: :m08: :m08:

Msn dende yazmıştım.Sen kafayı benle bozmuşsun anlaşılan.İstersen senin gibi böyle konuşanlar ve sen gelip karşımda konuşsun.Sanal alemde ekmğimle oynamak olmaz.Gelip karşımda erkekliğin yapacan !

Msn dende yazmıştım.Sen kafayı benle bozmuşsun anlaşılan.İstersen senin gibi böyle konuşanlar ve sen gelip karşımda konuşsun.Sanal alemde ekmğimle oynamak olmaz.Gelip karşımda erkekliğin yapacan !

Konumda adresim ve telefonum var beklerim. Ben inandıgım kemalistlik ruhu için canımı ortaya koymuşum. Sizin gibilerden hiç korkmam allahtan başkasındanda korkmam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri