mavzermete 1
mavzermete
romegames 1
romegames
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Bvural41 1
Bvural41
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Amrabat rüzgarı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Adrian Orkan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 178

Türkiye'nin ilk OldSchool MOBİL 1-99 Sunucusu Sezar2 9 Ekim'de Açılıyor! Rekor Açılışı Kaçırma! HEMEN TIKLA!

776977024866.jpg

Solun yeni savaşcısı, havaya girmiş durumda. Kasımpaşa maçında ilk 11'de sahaya çıkacak olması heyecanlandırıyor​

G.Saray'da Kasımpaşa maçı için geri sayım başlarken, cezalı Engin Baytar'ın yokluğunda Amrabat'ın ilk 11'de forma giymesine kesin gözle bakılıyor. Sürati, çalımları, tekniği ve zekasıyla şimdiden sarı-kırmızılı taraftarların umudu olan Faslı yıldızın kadroya girecek olması şimdiden heyecan yaratıyor. Arena'da binlerce taraftarın gözü Amrabat'ta olacak. Herkes ona odaklanmış durumda.

53 NUMARALI FORMAYLA SAHAYA ÇIKACAK
Transferi için büyük çaba gösteren yönetici Abdurrahim Albayrak'ın gözdesi olan Nordin Amrabat, Kasımpaşa önünde sahaya 53 numaralı formayla çıkacak. Genç yıldız, Albayrak'ın isteği üzerine Rize'nin plaka numarası olan 53'ü giydiğini söyledi. Büyük bir heyecan yaşadığını da ifade eden Amrabat, "Arena'da tribünlerin durumunu düşünemiyorum. Rüyalarıma giriyor. Çok iyi oynayacağım" dedi.

SOKAKTA YÜRÜYEMİYORUM
Amrabat, sezon yaklaşırken kendisine olan ilginin çok arttığını belirterek, "Sokakta yürüyemiyorum. Taraftarımız benden bol gol istiyor" diye konuştu.

ERZURUM MÜKEMMELDİ
Süper Kupa'yı kazandıkları Erzurum şehrinde yaşadıklarının inanılmaz olduğunu kaydeden Amrabat, "Taraftarımız önünde kupa almak büyük bir heyecandı. Unutulmazdı" dedi.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri