OnurBoyla 1
OnurBoyla
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
farkmt2official 1
farkmt2official
mavzermete 1
mavzermete
dreamstone 1
dreamstone
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

#42: İndex + Panel - Dönüşüme Özel

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan muymur
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 59
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Epvpden aldım yazsaydın bari ?

Anladık panelin kaynağını bulmuşsun. Adam paylaşmış işte ne güzel teşekkür etsene. Ayrıca herkes senın gibi basit kodlama ve tasarım gerektiren 2-3 tane index yapıp paylaşmıyo. Tasarımcıyım diye geçinmiyo. Senin yaptıgını ps den ve azıcıkda html 'den anlayan herkes yapar.

Anladık panelin kaynağını bulmuşsun. Adam paylaşmış işte ne güzel teşekkür etsene. Ayrıca herkes senın gibi basit kodlama ve tasarım gerektiren 2-3 tane index yapıp paylaşmıyo. Tasarımcıyım diye geçinmiyo. Senin yaptıgını ps den ve azıcıkda html 'den anlayan herkes yapar.
Sen Muymur avukatımısın? O Konuşamıyor mu Sen Konuşuyorsun...

çok başarılı bir çalışma , iyiki burdasın :)
Sağolasın

Muhammed başarılarının devamını diliyorum.Her zamanki gibi süpersin.
Sağolasın sercan

teşekkürler senden cms market paneli bekliyorum sorunsuz :) açıksız bugsuz
Sağolasın paylaşırım..

teşekkürler kullanıcagım
Sağolasın

Epvpden aldım yazsaydın bari ?
Epvpden almadım furkan bunu kendim kodladım tamamen burdan çektim.

Sağolasın kardeşim böyle şeylerin olacağını biliyordum zaten illa birisi yapmak zorunda zaten

Sen Muymur avukatımısın? O Konuşamıyor mu Sen Konuşuyorsun...
Kardeşim arkamda olmasını sevdim senide kırmak istemiyorum bozuna tartışmayın

Aslında ilerdeki hedefim hukuk fakültesi. Şimdiden savunmaya başladım. Son olarak sende bluekşngs in avukatı sın sanırım.

Kişi Burda Anlamlı Bir Şekil ACıklamış Bir Kere Sana Ne oluyor Neden Sorun Cıkartmaya CAlısıyorsun...
bu panel tamamen benim kodlamam sabah kodladım paylaştım adresinden çektim ama emeğe saygım olduğu için tasarım sahibi Pixelin adını yazdım alta!

Son düzenleme:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri