HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Uzun zamandır paylaşım yapmayı bırakmıştım bazı arkadaşlarla beraber ama beydanı boş bırakınca paylaşılan panel sayısının bayağı azaldığını gördüm tabi bu satışlarımızada yarada
Bende geri döneyim dedim önceden yaptığım bir panel vardı onu paylaşıyorum. Fazla abartılı bir panel değil sade ve şık beğenmenizi umuyorum. Son olarak warez falan diye gelecek yorumlar içinde "Design by Pixel. Coded by Muymur".
#İndex#
#Panel#
EMEĞE SAYGISI OLAN PANELİN ALTINDAKİ "Design by Pixel. Coded by Muymur" YAZISINI SİLMEZ
Bende geri döneyim dedim önceden yaptığım bir panel vardı onu paylaşıyorum. Fazla abartılı bir panel değil sade ve şık beğenmenizi umuyorum. Son olarak warez falan diye gelecek yorumlar içinde "Design by Pixel. Coded by Muymur".#İndex#
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
#Panel#
EMEĞE SAYGISI OLAN PANELİN ALTINDAKİ "Design by Pixel. Coded by Muymur" YAZISINI SİLMEZ
Kodlamayı yaparken Serverini kullanmam izin veren "uswar", "PhyLidos"'a teşekkür ederiim:ka19:
Son düzenleme:
Yorum İçin Sağol Önemli Değil.Güzel Olmuş Teşekkürler..
Yorum için sağol kardeşim önemli değil arada yeni paneller paylaşıcam böyle.Çok güzel bir çalışma olmuş teşekkürler