Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Hikaye Ekle

Bedava Ep ve Yang Kanıtlı..!!!!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan PcKolik96
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 480
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Merhaba arkadaşlar konuyu sonuna kadar okuyun sonra abuk sabuk yorum yazmayın...
Bedava ep ve yang dağıtımı yaptım onca zaman fakat fake dediler ufacık dosyaya trojan dediler ve kanıtlamaya karar verdim bunlar olmadığını...
Bunun için önce biraz fake site araştırması yaptım fake site nedir nasıl yapılır vb. bilgiler edindim...
Araştırdığıma göre fake siteler kodlarla yapılıyor ve o kodlarda formmail adresleri ve anlık ileti adresleri ( hotmail,yahoo vb. ) bulunuyor. Bu da şu anlama geliyor , o sayfaya ne yazıp gönderirseniz o yazılar o kişiye mail ile gönderiliyor...
Bunları yakalamak ise çok kolay...
Şimdi bunu bizim html dosyamızda deneyin...
Sitemizden indirebileceğiniz bedava ep veya yang arşivinden html dosyasını çıkartın ve sağ tıklayıp "birlikte aç"a basın sonra not defteri gibi bir txt dosyası seçin...
Dosyayı bu txt dosyası ile açın karşınıza bir sürü kod gelecek...
ctrl + f basın ve çıkan kutuya "@" ve "formmail" yazarak ikisini de ayrı ayrı aratın sonuç bulunamayacaktır çünkü bu bir fake değil...
Resimli anlatım ve resimli kanıt aşağıda...

Sitemiz :
Bedava EP :
Bedava Yang :
Bu şekilde size bunun bir fake olmadığını kanıtlamış oldum herhalde lütfen artık faydalanmak istemiyorsanız bile abuk sabuk yorum yazmayın...
İyi Forumlar....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri