OnurBoyla 1
OnurBoyla
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
farkmt2official 1
farkmt2official
mavzermete 1
mavzermete
dreamstone 1
dreamstone
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

Metin2 Vps-Dedicated SUNUCU Arıyorum

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan obge
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 166

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

ÖNCELİKLE HAYIRLI SABAHLAR , RAMAZANLAR.
ARKADAŞLAR BENİM İÇİN GÜVENİLİR OLMASI BAŞTA BİR NEDENDİR.TANITIM YAPANLAR BAŞLICA ANLATABİLİRLER.
NE KADAR SÜRE ONLİNE OLDUKLARINI :
HANGİ GÜNLER ONLİNE OLDUKLARINI :
EĞER YAŞIM 18 DEĞİLSE ONLARIN VEREBİLECEĞİ TC KİMLİK NUMARASINI KULLANIP KULLANAMIYACAĞIM :
İSTEDİĞİM TİP SERVER HAZIRLANIMI :
1-2 KELİME İLE KENDİLERİNDEN BAHSETMELERİ :
OYUN İÇİ SORUNLARIMDA BENİ BAŞKALARINA MUHTAÇ ETMESİN.VAKİT KAYBI OLMADAN CİDDİ BİR ŞEKİLDE SORUNUMUZU SAYGI ÇERÇEVESİNDE HALLETMEMİZİ. İSTİYORUM. PARA SORUN DEĞİL.AMA DOLANDIRICILIK İŞİN İÇİNE GİRERSE WEB - BİLİŞİM SUÇ CEZA KANUNU ; http://bilisimsuclari.iem.gov.tr/ | SİTEYİ UNUTMAYINIZ. HAYIRLI FORUMLAR.

Ben Buna Bilişim Derim Burdan Aldım 10 Numara Herkeside Beklerim Adam Süper Files Yapmış BUGSUZ Hatasız Hİzmet Ediyor

bir sürü özeliikler varda GS taraftar zırhı ve NP systemi 2013 vi 7 files ben yapabildigimi yaptım helal olsun Skynete www.skynetbilisim.com ASLA Lag yok beyler beni atmadı oyundan hiç 3 gündür ÇOK HEYECANLIYIM YAA :)

NOT FOTOLARI ÇALDIM SİTESİNDEN :D Reklam yapim bari adam az yardım ettmedi team wierede baglanıp :) Ekip 10 Numara yardımda kusur etmediler

Zor Orta Kolay Ve TR Tipi Filesleri Var Editlenmiş Hatasız Hatta ... Süper Hizmet

Reklam diycekler olsun varsın reklam desinler ben söz verdim böyle sunucuya 10 numara reklam HAYIRLI olsun

www.skynetbilisim.com

destek@skynetbilisim.com

MOBİL ÖDEME VARDIR:... Ben Mobil Ödeme ile aldım Yalvardım az tabee ama aldım heyecanlıyım cok cok cok saol Skynet Allah seni başımızdan EKsik Etmesin Yaşım 17 Bu arada beklerım herkesi www.mt2.skynetbilisim.com Süper sw yaa lag yok girin görün

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri