HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Beyler Bayanlar ablalar abıler yengeler kardesler guzel kızlar sevgıyle saygıyla selamlıyorum 
nokscek ' adlı uyenın task ını aldım suan krıstallinlerdeyım Alphada kalkan 88k dı hala 88 k
krıstallınler bıttı bıtıcek can azalmıyor
iyi kacıyo task iyimiş 
nokscek ' adlı uyeye TESEKKÜR'ü Borç bılırım

nokscek ' adlı uyenın task ını aldım suan krıstallinlerdeyım Alphada kalkan 88k dı hala 88 k
krıstallınler bıttı bıtıcek can azalmıyor
iyi kacıyo task iyimiş 
nokscek ' adlı uyeye TESEKKÜR'ü Borç bılırım
Bunu özelden mesaj olarak yazabilirdiniz.Forum kirliliği yaptığınız için konunuz bildirildi
Bunu özelden mesaj olarak yazabilirdiniz.Forum kirliliği yaptığınız için konunuz bildirildi
Adam Öneride Bulunuyor Konu Kapatılamaz Ne Bildirmesi Salim Sende Abartıyorsun Bildirmeye alışmıssın
salim kardes cok bılıyon!..!
Adamın task ını ozelden yazsaydım kım bılıcek buradan yazdım task'ı olmayan herkes gorucek ve ıstıcek bu sayede alphayı bıtırıcek bız senın gıbı kendımızı dusunmeyız
amac ı bılmeden dusunmeden konusmayız
)
kandıl gunu gece gece bakma konuya bıtsın gıtsın dmı guzel kardesım
Adamın task ını ozelden yazsaydım kım bılıcek buradan yazdım task'ı olmayan herkes gorucek ve ıstıcek bu sayede alphayı bıtırıcek bız senın gıbı kendımızı dusunmeyız
amac ı bılmeden dusunmeden konusmayız
)kandıl gunu gece gece bakma konuya bıtsın gıtsın dmı guzel kardesım
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...