emirhanHCL 1
emirhanHCL
farkmt2official 1
farkmt2official
mannaxxx 1
mannaxxx
Hikaye Ekle

AQW Private server kurulumu non-hamachi ve vb 0'dan

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Shinndestiny
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 25
  • Görüntüleme Görüntüleme 10K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

'' Selam arkadaşlar bügün size nası AQW private server kuracağınızı öğreteceğim... ilk olarak bunu okumanızı öneririm bu paylaşmamın amacı insanlara daha ii private server kurulumunu öğretmek ayrıca hamachi sv'lerden nefret etiğimi belirmek içindir ayrıca size bir öneri verceğim lütfen Project hero'nun filesini kulanmayalım kötü olduğundan deyil ancak kötü bir cilent ve loader seçimi olduğu için insanlarda nası deyiştireceklerini bilmediği için ondan dolayı bu konuyu açtım her neyse size anlatmaya başlıyorum. ''

Unutmadan bu konudan sonra private server kurarken zorlanacağınızı sanmıyorum
Private server kurmak kolay bir iş'tir sadece bilmek gerekir...

(İtem + Monster + Map + Class SQL Makker)

İlk olarak size link verceğim onu indirmeniz gerekmektedir onun sayesinde AQW'deki itemleri çekebileceğiz ancak
uyarmak isterimki Bazı bug'ları vardır onları çözmeye çalışıyorum. Bu buglar nelerdir diye sorarsanız konunun en altında bahsedeceğim.

Linkler:

Arkadaşlar bunları ne yapacağınızı anlatıyım AQW SQL Maker.rar'ı www veya htdocs atacaksınız www ile htdocs farkı aralarında fark yok ama xamp www diye geçiyor wamp serv ise www diye her neyse atıktan sonra hamachi ip/game/sfile.php veya game yerine play-now varsa hamachi ip/play-now/sfile.php hamachi ip yerine 127.0.0.1 veya localhost yazabilirsiniz ancak diyerleri giremez sadece hamachi ip'inizden girebilirler oyuncular söylemiş oluyum yani her hangi bir oyuncu oyunun link isterse 127.0.0.1 yazmayın :D

Her neyse bunları yaptık'tan sonra ise AQW.exe çalıştırıyoruz bazı arkadaşlarınız soruyor bu gerçek aqw'mi evet arkadaşlar gerçek aqw bu
oyuna giriş yaptıktan sonra yukarı tuşuna basıyoruz

2pp0jkj.jpg

herneyse yukarı tuşuna bastığımızda böle bir menu çıkacaktır.
Ads_z.png

Gördüğünüz gibi yukarıda'ki menüde bir sürü button vardır eyer manuel istiyorsanız teker teker shoplara girip Grap shop data yapabilirsiniz veya oto'matik yapmak için Bot shops tıklayabilirsiniz otomatikte hiç bir sorun olmayacaktır ancak bir bug vardır onuda belirmek isterim olmayan shoplarda bir önceki shop datasını tekrar yüklüyor ondan dolayı manuel'de teker teker eklemenizi daha fazla önerebilirim.

Yukarıda gördüğünüz beyaz menuye itemlerin ve item shoplarının SQL'leleri yazılmaktadır. tabi swf olmadan bu iş olmaz o yüzden Open swf panele tıklarsaniz size her şeyin swf linklini göstermektedir ancak bunun'da bazı bugları olabilir ama bunu konun altında bahsedeceğim Gördüğünüz Grab mapa data butonu size mapın çalabilmenizi sağlar yani mapı tamamını kopyalamanızı Start auto join botu önermiyorum çünkü çalışmıyor. Bu arada söylemeyi unutum şey Toggle bot mangere girerseniz orda bir menu goreceksiniz ancak orayı editlemenizi önermem çünkü bazen bozuluyor auto bot eyer classların SQL'sini yüklemek veya çalmak fark etmez isterseniz Grab Skill tıklayın. bu size güncel yani mevcut giydiğiniz giysinin SQL çevirmektedir :)
Ads_z.png

Yarın devam gelecektir şuanda mevcut item eklemeyi gösterdim...
Konuyu kilitemenizi önermeyeceğim bu arada bu gösterdeğim şey sadece peatl göredir wqw denemenizi önermem filesinizi bozarsınız yani saf pealt deyil peatl editlemiş halerinde çalışmaktadır

Bu arda sölemek istediğim buglar

[TABLE="width: 250"]
[TR]
[TD]1'den fazla mob çekmiyor...[/TD]
[TD]Bug[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]İtem shoplar çekmiyor...[/TD]
[TD]Bug[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

(AQW Domain alımı ve kendi sw'ne bağlamak)

Arkadaşlar ilk olarak bir domain seçeceğiz size göstereceğim şey metin2 kurarken veya farklı bir oyun kurarken kulanabilirsiniz hiç fark etmez ancak o oyun portları bilmeniz gerekir hamachi kurarken belki port lazım deyil ama bunda lazımdır.

Size 2'türlü yolunu gösterceğim 1 yolu No-ip ile yaplıyor bunda alabilceğiniz
Domain türleri

3utilities.com
bounceme.net
hopto.org
myftp.biz
myftp.org
myvnc.com
no-ip.biz
no-ip.info
no-ip.org
redirectme.net
servebeer.com
serveblog.net
servecounterstrike.com
serveftp.com
servegame.com
servehalflife.com
servehttp.com
servemp3.com
servepics.com
servequake.com
sytes.net
zapto.org

İlk olarak No ip üye olmanız gerekmektedir.
''
''

Ads_z.png

Bundan sonrada No-İp duc indirmeniz gerekmektedir indirdikten sonra hesabınızı onaylamanız gerekmektedir.

No-ip üye olduktan sonra emailinize şöle bir mesaj gelecektir ordaki tüm linklere tıklamanız gerekmektedir.
nie tüm linkler yanlış bir şey yapmamanız için.

Hesabınızı onayladıktan sonra no-ip duc açıp giriş yapmanız gerekmektedir.
Ads_z.png

Her neyse şimdi ise host açmamız lazım gerekmektedir ''www.no-ip.com''
giriş yapıyoruz ondan sonra
Ads_z.png

Burdan host açıyoruz. ondan sonra no-ip duc girip select host girip açtığımız host seçip onaylıyoruz okdar.
Şuan host açtık ancak host'umuzu her açımızda modemimiz girecektir en dişenlenmeyin sadece sizde girecektir. :D

Arkadaşlar konuyu bitirmedim ve bitirilmemiş olarak kalacaktır. Belki bir gün aramızdan biri size non hamachi yapmayı ve özel server taktiklerini göstercektir ben bu işi buraktım belki 3-4 yılımı buna adasamda hiç bir yararı yok. Umarım bencil olmayan biri çıkıp size non hamachi yapmayı vb şeyleri gösterir.

Son düzenleme:
'' Selam arkadaşlar bügün size nası AQW private server kuracağınızı öğreteceğim... ilk olarak bunu okumanızı öneririm bu paylaşmamın amacı insanlara daha ii private server kurulumunu öğretmek ayrıca hamachi sv'lerden nefret etiğimi belirmek içindir ayrıca size bir öneri verceğim lütfen Project hero'nun filesini kulanmayalım kötü olduğundan deyil ancak kötü bir cilent ve loader seçimi olduğu için insanlarda nası deyiştireceklerini bilmediği için ondan dolayı bu konuyu açtım her neyse size anlatmaya başlıyorum. ''

Unutmadan bu konudan sonra private server kurarken zorlanacağınızı sanmıyorum
Private server kurmak kolay bir iş'tir sadece bilmek gerekir...

(İtem + Monster + Map + Class SQL Makker)

İlk olarak size link verceğim onu indirmeniz gerekmektedir onun sayesinde AQW'deki itemleri çekebileceğiz ancak
uyarmak isterimki Bazı bug'ları vardır onları çözmeye çalışıyorum. Bu buglar nelerdir diye sorarsanız konunun en altında bahsedeceğim.

Linkler:

Arkadaşlar bunları ne yapacağınızı anlatıyım AQW SQL Maker.rar'ı www veya htdocs atacaksınız www ile htdocs farkı aralarında fark yok ama xamp www diye geçiyor wamp serv ise www diye her neyse atıktan sonra hamachi ip/game/sfile.php veya game yerine play-now varsa hamachi ip/play-now/sfile.php hamachi ip yerine 127.0.0.1 veya localhost yazabilirsiniz ancak diyerleri giremez sadece hamachi ip'inizden girebilirler oyuncular söylemiş oluyum yani her hangi bir oyuncu oyunun link isterse 127.0.0.1 yazmayın :D

Her neyse bunları yaptık'tan sonra ise AQW.exe çalıştırıyoruz bazı arkadaşlarınız soruyor bu gerçek aqw'mi evet arkadaşlar gerçek aqw bu
oyuna giriş yaptıktan sonra yukarı tuşuna basıyoruz

2pp0jkj.jpg

herneyse yukarı tuşuna bastığımızda böle bir menu çıkacaktır.
Ads_z.png

Gördüğünüz gibi yukarıda'ki menüde bir sürü button vardır eyer manuel istiyorsanız teker teker shoplara girip Grap shop data yapabilirsiniz veya oto'matik yapmak için Bot shops tıklayabilirsiniz otomatikte hiç bir sorun olmayacaktır ancak bir bug vardır onuda belirmek isterim olmayan shoplarda bir önceki shop datasını tekrar yüklüyor ondan dolayı manuel'de teker teker eklemenizi daha fazla önerebilirim.

Yukarıda gördüğünüz beyaz menuye itemlerin ve item shoplarının SQL'leleri yazılmaktadır. tabi swf olmadan bu iş olmaz o yüzden Open swf panele tıklarsaniz size her şeyin swf linklini göstermektedir ancak bunun'da bazı bugları olabilir ama bunu konun altında bahsedeceğim Gördüğünüz Grab mapa data butonu size mapın çalabilmenizi sağlar yani mapı tamamını kopyalamanızı Start auto join botu önermiyorum çünkü çalışmıyor. Bu arada söylemeyi unutum şey Toggle bot mangere girerseniz orda bir menu goreceksiniz ancak orayı editlemenizi önermem çünkü bazen bozuluyor auto bot eyer classların SQL'sini yüklemek veya çalmak fark etmez isterseniz Grab Skill tıklayın. bu size güncel yani mevcut giydiğiniz giysinin SQL çevirmektedir :)
Ads_z.png

Yarın devam gelecektir şuanda mevcut item eklemeyi gösterdim...
Konuyu kilitemenizi önermeyeceğim bu arada bu gösterdeğim şey sadece peatl göredir wqw denemenizi önermem filesinizi bozarsınız yani saf pealt deyil peatl editlemiş halerinde çalışmaktadır

Bu arda sölemek istediğim buglar

[TABLE="width: 250"]
[TR]
[TD]1'den fazla mob çekmiyor...[/TD]
[TD]Bug[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]İtem shoplar çekmiyor...[/TD]
[TD]Bug[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Sağol :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri