- Konular
- 11
- Online süresi
- 1h 24m
- Reaksiyon Skoru
- 7
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 3 Ay 6 Gün
- Başarım Puanı
- 81
- MmoLira
- 9
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
KONU GÜNCELLENDİ ARKADAŞLAR 2018 METİN2 KULLANICILARI FAYDALANABİLİR
- Konular
- 1
- Online süresi
- 1h 24m
- Reaksiyon Skoru
- 2
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 5 Ay 17 Gün
- Başarım Puanı
- 75
- MmoLira
- 626
- DevLira
- 0
Herkese Merhaba,
İyileştirme şaman dendiğinde artık herkesin aklına düz vuruşları geliyordur diye düşünüyorum. Statü, item, biyolog ve efsunlardan bazı notlar ekleyerek aşağıdaki gibi paylaşıyorum. Umarım okuyan arkadaşlar için yararlı bilgilerde bulunmuşumdur.
SİLAH EFSUN : +55 Ortalama Zarar & Yarı İnsanlara Karşı Güçlü
SİLAH TAŞ : Savaşçı, Sura, Ninja, Şaman
ZIRH: Siyah Elbise kullanıyorum. +15 savunma için Savunma Taşı tercih etmiyorum. Çift-El fazla tercih ediliyorsa daha az tercih edilen karakter silahı yerine eklenebilir ya da maliyete katlanarak sadece zırh için 2. item yapılabilir.
ZIRH EFSUN : Maks HP, Kılıç, Bıçak, Ok, Saldırı Değeri
ZIRH TAŞ : Savuşturma, Ok, Hız, Yaşam
KASK: Kardinal Şapkası kullanıyorum. Kask efsunlarında herkesin aksine Saldırı hızı yerine Okları Savuşturma Şansı kullanıyorum. Bu efsun okçuların ıskalamasına sebep oluyor.
KASK EFSUN: Yarı İnsanlara Karşı Güçlü, Büyüye Karşı Dayanıklı, Zehirleme Şansı, HP Üretimi, Okları Savuşturma Şansı
AYAKKABI: Anka Ayakkabı kullanıyorum. Bloklama şansı gerçekten aşırı etki ediyor.
AYAKKABI EFSUN: Maks HP, Kılıç, Çift El, Bıçak, Ok
KOLYE: Cennetin Gözü Kolye kullanıyorum.
KOLYE EFSUN: Maks. HP, Kılıç, Çift El, Bıçak, Ok
KÜPE: Abanoz Küpe kullanıyorum. STR ve HP değerleri daha iyi geliyor. Bu yüzden Cennetin Gözü Küpe tercih etmiyorum.
KÜPE EFSUN: Yarı İnsanlara Karşı Güçlü, Kılıç, Çift El, Bıçak, Ok
BİLEZİK: Cennetin Gözü Bilezik kullanıyorum.
BİLEZİK EFSUN: Yarı İnsanlara Karşı Güçlü, Maks HP, Büyüye Karşı Dayanıklı, Delici Vuruş Şansı, HP Absorbe
KALKAN: Karakter kalkanlarının hepsini kullanmak zorundayız. Tüm efsunlar aynı yine de bilmeyenler için belirtiyorum.
Şahin Kalkan (Savaşçıya karşı) : Yarı İnsanlara Karşı Güçlü, Güç, Zeka, Sersemlik Karşısında Bağışıklık, Yakın Dövüş Vuruşlarını Bloklama Şansı
Aslan Ağzı Kalkan (Suraya Karşı) : Yarı İnsanlara Karşı Güçlü, Güç, Zeka, Sersemlik Karşısında Bağışıklık, Yakın Dövüş Vuruşlarını Bloklama Şansı
Kaplan Kalkan (Ninjaya karşı) : Yarı İnsanlara Karşı Güçlü, Güç, Zeka, Sersemlik Karşısında Bağışıklık, Yakın Dövüş Vuruşlarını Bloklama Şansı
Ejderha Pulu Kalkan (Şamana Karşı) : Yarı İnsanlara Karşı Güçlü, Güç, Zeka, Sersemlik Karşısında Bağışıklık, Yakın Dövüş Vuruşlarını Bloklama Şansı
İyi forumlar, iyi oyunlar.
İyileştirme şaman dendiğinde artık herkesin aklına düz vuruşları geliyordur diye düşünüyorum. Statü, item, biyolog ve efsunlardan bazı notlar ekleyerek aşağıdaki gibi paylaşıyorum. Umarım okuyan arkadaşlar için yararlı bilgilerde bulunmuşumdur.
- 2025 yılındaki güncellemelerle oyuna eklenen eşyalar sayesinde Kritik Vuruş oranım +100 olduğundan efsunlara getirmeye gerek duymuyorum. Efsunları bu şekilde değerlendirmenizi rica ederim.
- Biyolog görevlerinden STR + STR alıyorum.
- Statü olarak HP > SP > STR ya da level kasarken daha rahat etmek için HP > STR > SP şeklinde veriyorum. Hepsi full olmadan DEX'e vermiyorum.
SİLAH EFSUN : +55 Ortalama Zarar & Yarı İnsanlara Karşı Güçlü
SİLAH TAŞ : Savaşçı, Sura, Ninja, Şaman
ZIRH: Siyah Elbise kullanıyorum. +15 savunma için Savunma Taşı tercih etmiyorum. Çift-El fazla tercih ediliyorsa daha az tercih edilen karakter silahı yerine eklenebilir ya da maliyete katlanarak sadece zırh için 2. item yapılabilir.
ZIRH EFSUN : Maks HP, Kılıç, Bıçak, Ok, Saldırı Değeri
ZIRH TAŞ : Savuşturma, Ok, Hız, Yaşam
KASK: Kardinal Şapkası kullanıyorum. Kask efsunlarında herkesin aksine Saldırı hızı yerine Okları Savuşturma Şansı kullanıyorum. Bu efsun okçuların ıskalamasına sebep oluyor.
KASK EFSUN: Yarı İnsanlara Karşı Güçlü, Büyüye Karşı Dayanıklı, Zehirleme Şansı, HP Üretimi, Okları Savuşturma Şansı
AYAKKABI: Anka Ayakkabı kullanıyorum. Bloklama şansı gerçekten aşırı etki ediyor.
AYAKKABI EFSUN: Maks HP, Kılıç, Çift El, Bıçak, Ok
KOLYE: Cennetin Gözü Kolye kullanıyorum.
KOLYE EFSUN: Maks. HP, Kılıç, Çift El, Bıçak, Ok
KÜPE: Abanoz Küpe kullanıyorum. STR ve HP değerleri daha iyi geliyor. Bu yüzden Cennetin Gözü Küpe tercih etmiyorum.
KÜPE EFSUN: Yarı İnsanlara Karşı Güçlü, Kılıç, Çift El, Bıçak, Ok
BİLEZİK: Cennetin Gözü Bilezik kullanıyorum.
BİLEZİK EFSUN: Yarı İnsanlara Karşı Güçlü, Maks HP, Büyüye Karşı Dayanıklı, Delici Vuruş Şansı, HP Absorbe
KALKAN: Karakter kalkanlarının hepsini kullanmak zorundayız. Tüm efsunlar aynı yine de bilmeyenler için belirtiyorum.
Şahin Kalkan (Savaşçıya karşı) : Yarı İnsanlara Karşı Güçlü, Güç, Zeka, Sersemlik Karşısında Bağışıklık, Yakın Dövüş Vuruşlarını Bloklama Şansı
Aslan Ağzı Kalkan (Suraya Karşı) : Yarı İnsanlara Karşı Güçlü, Güç, Zeka, Sersemlik Karşısında Bağışıklık, Yakın Dövüş Vuruşlarını Bloklama Şansı
Kaplan Kalkan (Ninjaya karşı) : Yarı İnsanlara Karşı Güçlü, Güç, Zeka, Sersemlik Karşısında Bağışıklık, Yakın Dövüş Vuruşlarını Bloklama Şansı
Ejderha Pulu Kalkan (Şamana Karşı) : Yarı İnsanlara Karşı Güçlü, Güç, Zeka, Sersemlik Karşısında Bağışıklık, Yakın Dövüş Vuruşlarını Bloklama Şansı
İyi forumlar, iyi oyunlar.