Türkiye'nin ilk OldSchool MOBİL 1-99 Sunucusu Sezar2 9 Ekim'de Açılıyor! Rekor Açılışı Kaçırma! HEMEN TIKLA!
arkadaşlar bilgisayarımda keylogger varmı arastırdım ve sunları yapın dediler ama ben anlamadım bi bakarmısınız
netstat -an | find ":25" yazdığımda bu cıktı :
görev yöneticisine baktığımda şöyle system :
yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler
netstat -an | find ":25" yazdığımda bu cıktı :
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
görev yöneticisine baktığımda şöyle system :
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler
bilgisayarınızda belirsiz bir program var ama keylogger olup olmadıgından emin degilim CCleaner bu programla keyloggerleri temizliyebilirsiniz ama tam bir çözüm için önerim ComboFix.
Bilgisayarınıza Avira ya da ComboFix yükleyin.Sonra bilgisayarı güvenli modda açın ve bilgisayarınızı hızlı falan değil tam tarayın.Bu şekilde bilgisayarınızda keylogger varsa bulunur ve silinir. Tarama tamamlanınca bilgisayarınıza reset atın ve normal olarak başlatın.
Güvenli moda geçmeyi bilmiyorsanız: Kasanın açma/kapatma düğmesinin hemen altında küçük bi düğme daha olucak.O düğme yeniden başlatma(reset) düğmesidir.Ona basın tekrar açılınca "Windows'u Normal Olarak Başlat" seçeneği de bulunan bi ekran gelicek en yukarda "Güvenli Modda Başlat" seçeneği vardır o seçeneğin üstüne gelip Enter'layın.Görünüm biraz farklı olur.Sonra yukarıda dediklerimi yapın.
Güvenli moda geçmeyi bilmiyorsanız: Kasanın açma/kapatma düğmesinin hemen altında küçük bi düğme daha olucak.O düğme yeniden başlatma(reset) düğmesidir.Ona basın tekrar açılınca "Windows'u Normal Olarak Başlat" seçeneği de bulunan bi ekran gelicek en yukarda "Güvenli Modda Başlat" seçeneği vardır o seçeneğin üstüne gelip Enter'layın.Görünüm biraz farklı olur.Sonra yukarıda dediklerimi yapın.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)