HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
ne kadar haklı olsanızda hiçbirşey küfür etmenizi gerektirmez .
doktoray mısın nesin fazla konusma kendini bişey zannediyon 97 lik ninjan var diye bide admin gibi konusuo adam ol
Benım Mesaj Takıntım Senı İlgilendirmez.Ayrıca o 97 lik nnja Sadece Takılmalık Suranın Banı Yeni Açıldı ve Her An Oyuna girerim Sen Nikiini Bırak Bna Bn sana Donerım

Sen kmsn be kardesım sen gel oyuna senin 1 skillik canın var carının adıda FLyKia mış senınle bir oyunda görüşelim bundan sonrada uğurun hakkındada düzgün konuş derimdoktoray mısın nesin fazla konusma kendini bişey zannediyon 97 lik ninjan var diye bide admin gibi konusuo adam ol

Sana 97 nınjanla hava atıon dyn adamın carı FLyKia carın levelide 85Benım Mesaj Takıntım Senı İlgilendirmez.Ayrıca o 97 lik nnja Sadece Takılmalık Suranın Banı Yeni Açıldı ve Her An Oyuna girerim Sen Nikiini Bırak Bna Bn sana Donerım![]()
Ben artık bişi demiorum 
Sana 97 nınjanla hava atıon dyn adamın carı FLyKia carın levelide 85Ben artık bişi demiorum
![]()
Çharının Adını Hiç Duymamıştım.
Farketmez Ama İsterse 65 LWEL Çhar Yaparım Gene Keserim Lvel Önemlı Değil. İtem Önemlı 
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)