HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
3 kat varken tek tek apis parçası çıkar mı? 30 kutudan sadece 1 anti kalkan mayını, birde 1 apis parçası geldi. Lf4 bile yok. 2 kat lf4 varkende 30 kutu açmıştım 1 apis gelmişti. Şans yok bizde ya 

Bende şimdi 30 kutu açtırdım 2 bo2 1 lf3 çıktı ne apis parçası ne lf4 şimdi gemiyi zeta ya soktum o sinirle
2 bo2 çıkmış lf3 çıkmış gene sadece 20 k uri zarardasınBende şimdi 30 kutu açtırdım 2 bo2 1 lf3 çıktı ne apis parçası ne lf4 şimdi gemiyi zeta ya soktum o sinirle

Bir kaç tane kutuyla olacak iş değil ki arkadaşlar bu
Apis istiyorsanız bu 3 kat gününe ben de inanmıyorum,zeus gününde açmanızı tavsiye ediyorum.müthiş derecede apis parçası geliyor.2-3 ay önceki zeus gününde 250 kutu açmıştım,yanlış hatırlamıyorsam 17-18 parça civarında bir şey gelmişti.
Apis istiyorsanız bu 3 kat gününe ben de inanmıyorum,zeus gününde açmanızı tavsiye ediyorum.müthiş derecede apis parçası geliyor.2-3 ay önceki zeus gününde 250 kutu açmıştım,yanlış hatırlamıyorsam 17-18 parça civarında bir şey gelmişti.hocam amaç apis değil, bir lf3 gelir lf4 gelir, kalbimiz kırılmasın diye bir bo2 gelir hadi en olmadı bir bo1 versin. 30 da 0 çektim ya
bo2 alacaktım o parayla hayallerim vardı 
bo2 alacaktım o parayla hayallerim vardı 
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)