Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
ANLATIM
illaki Dokunmatik olacak diye birşey yok telefonunuza güveniyorsanız hızlıysa bu olay geçekleşebilir Geçiyorum anlatmaya
1- Bilgisayarınıza Teamweiwer 6 Kurun
2- Telefonunuza Teamweiwer 6 Kurun
3- Bilgisayarınıza Kurduğunuz Teamweiwer' i açın
4- Telefonunuzdan Teamweiweri açın
5- Bilgisayardaki Teamweiwer İP ve Şifresini Telefonunuza Yazarak Giriş Yapın.
6- Bilgisayarınız açık olmak zorundadır..
Hayırlı Olsun
Hertürlü işlemi yapabilirsiniz sürgüne girebilirsiniz,kasabilirsizin,chat yapabilirsiniz,azraile çıkabilirsiniz
Önemli : Teamweiweri telefonunuza bilgisayardan atarak değil telefonun internetınden baglanarak googledan indiriniz aksi takdirde çalışmaz boşa zaman harcarsınız
Kasarmı ?
Tabii biraz kasacaktır ama telefonunuzun hızına bağlı
Kasmaması İçin Ne Önerirsin?
Oyuna Girince Charı Kuş bakışına alın sonra telefondan girin daha az kasar çok kullanışlı olur
Telefonuma Herhangi bir virüs,trojan girermi
Böyle birşey imkansız hatta söylemeyi unutmamalıyım teamweiwerin kendi sitesinden indirmeye özen gösterin
TeamWiver Resmi Web sitesi:
Telefonumuzdan TeamWiver aracılığıyla telefona bağlanıyoruz
Sonra rahatça oyunu oynuyoruz
NOT=Teamweiwer' i Telefonunuza Kurabilmeniz İçin Android veya IOS (Iphone'lardaki İşletim Sistemi) İşletim Sistemi Olması Gerekiyor. Yani Haliyle Her Telefonda Çalışmaz
illaki Dokunmatik olacak diye birşey yok telefonunuza güveniyorsanız hızlıysa bu olay geçekleşebilir Geçiyorum anlatmaya
1- Bilgisayarınıza Teamweiwer 6 Kurun
2- Telefonunuza Teamweiwer 6 Kurun
3- Bilgisayarınıza Kurduğunuz Teamweiwer' i açın
4- Telefonunuzdan Teamweiweri açın
5- Bilgisayardaki Teamweiwer İP ve Şifresini Telefonunuza Yazarak Giriş Yapın.
6- Bilgisayarınız açık olmak zorundadır..
Hayırlı Olsun
Hertürlü işlemi yapabilirsiniz sürgüne girebilirsiniz,kasabilirsizin,chat yapabilirsiniz,azraile çıkabilirsiniz
Önemli : Teamweiweri telefonunuza bilgisayardan atarak değil telefonun internetınden baglanarak googledan indiriniz aksi takdirde çalışmaz boşa zaman harcarsınız
Kasarmı ?
Tabii biraz kasacaktır ama telefonunuzun hızına bağlı
Kasmaması İçin Ne Önerirsin?
Oyuna Girince Charı Kuş bakışına alın sonra telefondan girin daha az kasar çok kullanışlı olur
Telefonuma Herhangi bir virüs,trojan girermi
Böyle birşey imkansız hatta söylemeyi unutmamalıyım teamweiwerin kendi sitesinden indirmeye özen gösterin
TeamWiver Resmi Web sitesi:
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Telefonumuzdan TeamWiver aracılığıyla telefona bağlanıyoruz
Sonra rahatça oyunu oynuyoruz
NOT=Teamweiwer' i Telefonunuza Kurabilmeniz İçin Android veya IOS (Iphone'lardaki İşletim Sistemi) İşletim Sistemi Olması Gerekiyor. Yani Haliyle Her Telefonda Çalışmaz

saçma gözüküyor
ama denerım
Bu Arada Site açacaklar bi baksın
http://www.turkmmo.com/webmasterlar-icin/2206258-ucretsiz-com-net-org.html#post12180458
ama denerım Bu Arada Site açacaklar bi baksın
http://www.turkmmo.com/webmasterlar-icin/2206258-ucretsiz-com-net-org.html#post12180458
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)