kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Best Studio 1
Best Studio
Agora Metin2 1
Agora Metin2
raderde 1
raderde
Cannn6161 1
Cannn6161
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
melankolıa18 1
melankolıa18
romegames 1
romegames
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Petek Ertüre Röportajı 2

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Shegys
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 669
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Shegys

Level 20
TM Üye
Konular
7,451
Çözüm
5
Reaksiyon Skoru
627
Altın Konu
0
TM Yaşı
13 Yıl 10 Ay 4 Gün
Başarım Puanı
385
MmoLira
-82
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

[h=1]Petek Ertüre: İlk aşka değil ama son aşka inanıyorum[/h]
petek-erture-300x199.jpg
Petek Ertüre

Kitap yazma fikri nasıl oluştu?
Yazı yazmaya çocuk yaşımdan beri meraklıyım. O zamanlar günlüğüme sığınırdım. Anlatamadığım her şeyi yazmak; yaşadığım bütün güzel anları da unutmak istemediğim için günlük tutardım. Günlüğümü okudukça da mutlu olurdum. Kitap; her zaman yazmak istediğim ama bir türlü vakit ayıramadığım bir şeydi. Oyunculuğa 1.5 sene ara verince yazmaya başladım. Şu anda kendimi doğum yapmış gibi hissediyorum. Bu kadar emek harcadığım bir şeyin olması beni çok heyecanlandırıyor.
Kitabı yazarken nelerden etkilendiniz?
Bu kitap ‘aşk’ üzerine yazıldı. Sadece benim yaşadığım aşk değil; gördüğüm, gözlemlediğim hikayeler… Biz kadınların nerelerde hata yaptığını, güçlü olması gerektiğini, neden ayaklarının üstüne basan güçlü kadınlar olmaları gerektiğini, mutluluğun bir kişiye bağlı olmadığını anlatmak istedim. Kitabım, aşka dair her şeyi anlatan bir kitap oldu yani.
yazmaya bağımlıyım

Kitap yazmaya devam edecek misiniz?
Evet bu da bir aşk ve çok seviyorum. Yazı yazmaya bağımlıyım.
Bu arada oyunculuğa geri dönüş yapacak mısınız?
Evet, dönüş yapmak istiyorum. Çok güzel teklifler aldım. Şu anda dört tane senaryo üzerinde düşünüyoruz. Hepsi birbirinden iyi senaryolar.
Oyuncu dediğin her rolü oynar mı yoksa bir kuralı var mıdır?
Oyuncu her rolü oynar. Tabii senaryo, kurgu ve yönetmene göre de bazen durum değişebilir.
Hayatınızla ilgili hedefleriniz nelerdir?
Çocuk oyun evi açmak! Çünkü; çocukları çok seviyorum. Yazmaya da devam edeceğim. İleri de yazdığım bir kitap ya da hikayeyi sinema filmi yapmak, hatta ‘Altın Portakal’ı kazanmak çok isterim. Hayal gibi gelse de, inşallah bu mutlulukları yaşarım.
kontrollü yaşıyorum
Petek Ertüre aşkı nasıl yaşar?
Aşık olunca kör kütük aşık olurum. Gözüm başka bir şey görmez. Hep onu düşünür ve özlerim. Yaş ilerledikçe aşkı deli dolu yaşamaktan çıkıp daha temkinli ve kontrollü yaşamaya başlıyorsunuz. Şu anda o dönemdeyim.
Her insanın, hayatta bir defa aşık olabileceği düşüncesine inanıyor musunuz?
O zaman ilk aşkınızdan nasıl vazgeçtiniz ya da hangimiz ilk aşkımızla sonsuza kadar mutlu olduk ki? İlk değil ama son aşka inananlardanım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri