Scarlet 1
Scarlet
Best Studio 1
Best Studio
mannaxxx 1
mannaxxx
Agora Metin2 1
Agora Metin2
[DEV]AB 1
[DEV]AB
Sevdamsın 1
Sevdamsın
TuZaKK 1
TuZaKK
kaptanmikro1 1
kaptanmikro1
farkmt2official 2
farkmt2official
Hikaye Ekle

Mmomt2 para kasma ve İtem yapma

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan doctoray
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 24
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

Arkadaşlar Bu Sorun Çoğu Bilmeyen Arkadaşlarımızda Mevcut Bana Çok Pm Geldiği İçin Bildiklerımı Paylaşayım Dedim İlk Önce Bazı Oyuncu Dostlarımızın Sordukları Sorular ..

Örn;

-Nasıl Para kasarım ?

-Bu kadar itemi Nasıl yaptın ?

-Abi Böyle Efsunları Nasıl getiriyorsunuz?

-Efsun Basmanın Kolay bir Yolu Varmı ?

-Şu item Kaç para Eder

Çoğumuz Bunun Gibi Birçok Sorularla Karşılaşıyoruz Hem Bilmeyenler İçin hemde Bilenlerın Bildiklerını Tazelemeleri İçin açtım Bu Konuyu

Evet Şimdi Başlayalım Bakalım..

-Nasıl Para kasarım ?

---Para Kasmanın en kolay yollarından biri kasılmaktır tabı lewelinize göre nerde kasdığınıza bağlı mesela 40 a kadar köyde kasın hp li item yaparsınız 40 dan 60 a kdar vadi ortası veya tapınakda kasarsanız ciddi derecede para gelir size. 60 dan 70 e kadar hayalet 70 den 95 e kadar kızıl, 95 den 98 e kadar sürgün 1. kat golemler 98 den 107 e kadar 2. kat komutanlar 107 den 130 a kadarda orumcek zindanı hiç bir sey yapmasanız dahi ful charınızı kasarsanız bayağı para toplarsınız

---61 lwel bir çarla (exp koruma yuzuğu ile lwel atlamamak sartı ile) 2.kat örumcek zindanında hem derece kasarsınız hem para 0 dereceden 30.000 dereceye kadar tam 15t para cantanızda demektir + bunun yanında değişme ve artrma odulleri cabası..

---Kule yaparak intikam, azrail sandığı ve kırmızı ot toplayabilirsiniz.Bununda tabıkı kolay yolu var katil metnı katı yanı 7. katda bekleyıp dewamlı metın kırarsanız ve kutuları acmayı kutu toplarsanız, cıkacağınız zamanda o kutuları acıp Zin saqui haritası toplayabilirsiniz ama unutmayınki kesinlikle kutuları o katda acın bos odada açarsanız harita sansınız azalır ben bunu defalarca denedim 7. katda 2 enwanterde 17-18 harita cıkarken bos odada sadece 2-3 tane cıkıyor..

---Ticaret yapmayı bilmelisiniz mesela kesinlikle acil satan adamlarla pm atın fiyatı makul seviyeye cekmenız kolaylasır.Sizde kendinizi kasmayarak istediğiniz zamn aldığınızdan daha yuksek bir fiyata satabilirsiniz.

-Bu kadar itemi Nasıl yaptın ?

---Tabiki bu kadar itemı bu yukarda yazdıklarımı uygulayarak yaptım itemlerim ise +500t değerinde :)

-Abi Böyle Efsunları Nasıl getiriyorsunuz?

---Arkadaslar Bu soru ozellikle gunde neredeyse 20 kez alıyorum efsun atmak şans işi 10m yede gelir 10t yede bizde sabah aksam efsun atarız gunde 20t harcadığımız olur gelen item bazen bu 20t yı kat kat karsılar bazen basdığımız efsun parasını bile alamayız o yuzden devamlı efsun atın sansınız yaver gittiği surece zengin olursunuz...

Efsun Basmanın Kolay bir Yolu Varmı ?

---Efsun basmanın kolay bir yolu yok ama benm denediğim ve şans dan ote olduğuna inandığım dusuk lwel carlarla efsun atarsanız sansınız artacaktır bana gore öyle hep ne varsa dusuk lwellerde var :)

-Şu item Kaç para Eder

---İtemin Piyasasını Öğrenmek İçin altdan gosterın ve gelen pm lere en son su kadar teklıf wardı diyerek kendinizin belirlediği bir fiyat cekin. Eğer karsıdakı oyuncu kabul ediyorsa o fiyatı itemı elinizde birzdaha bekletın ve baska bir pm ye daha yuksek bir fiyat söyleyın aslında ben pek item satmakdan taraftar değilim item takası yaparsanız daha iyi olur..

EVET ARKADASLAR DİYECEKLERIM BU KADAR OKUDUĞUNUZ İÇİN TESEKKURLER YENI SORULARLA, YENI KONULARLA KARŞINIZDA OLACAĞIM...

Affınıza Sığınarak +REP verırsenız çok tesekkurler... :) :) :)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri