- Konular
- 1,589
- Online süresi
- 17h 28m
- Reaksiyon Skoru
- 1,079
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 2 Ay 8 Gün
- Başarım Puanı
- 334
- MmoLira
- -47
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Bugünde sizlerle haxball.com sitesinde sağ taraftaki reklamı engellemenin bir yolunu daha göstericeğim.Bu yöntemde tarayıcıya özel bir eklenti sunucağım.Eklentinin ismi AdBlock.Tarayıcınız Örn; Chrome ise aşağıda belirttiğim o link ismine tıklayın yani "Google Chrome" tıklayın ve gerekli işlemleri yapın sizinde artık göz alıcı reklamlardan kurtulmuş olucaksınız.Bu ayriyetten biraz ping düşmesine de yarıyacaktır.
Tarayıcınıza göre eklentileri indirdikten sonra kurulumunu yapıp tarayıcınıza uyguluyacaksınız.Tarayıcıyı kapatıp açtıktan sonra aktif olucaktır.
ÖNEMLİ NOT: BU PROGRAMLAR BÜTÜN REKLAMLARI ENGELLER.
Jamaica dan Alıntıdr.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Tarayıcınıza göre eklentileri indirdikten sonra kurulumunu yapıp tarayıcınıza uyguluyacaksınız.Tarayıcıyı kapatıp açtıktan sonra aktif olucaktır.
ÖNEMLİ NOT: BU PROGRAMLAR BÜTÜN REKLAMLARI ENGELLER.
Jamaica dan Alıntıdr.
Son düzenleme:
- Konular
- 0
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 9 Ay 5 Gün
- Başarım Puanı
- 29
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Dostum Alıntıdır. Yazsan iyi olurdu http://www.turkmmo.com/haxball/2205077-haxball-sitesindeki-reklami-engellemek-programli.html bunu ve http://www.turkmmo.com/haxball/2205082-haxball-sitesindeki-reklami-engellemek-programsiz.html bunu başka forumlarda ben yaptım ama Jamaica ismi dolu olduğu için Jamaica9 olarak üye oldum . Yaptığın ayıp emeğe saygı alıntı dememen ayıp olmuş.
- Konular
- 57
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 10 Ay 15 Gün
- Başarım Puanı
- 80
- MmoLira
- 0