HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
doctoray yalan konusmaz 

konu kilitlenirse teşekkurler Görulduğu gibi Her Şey Ortada. Oyun Yönetımıne Hakaretde Goz onunde Bulundurulursa Sen O çarı Unut.
Ben ce bu konusmanın tamamı gerekmektedır adamın demek ıstedıgı aga kelımesı ama tamamını almamıs arkadas turkce oyle bır dıl oldugu ıcın dır kı adam harf basamamıs ve uyanık arkadasta konusmanın tamamını almamıs onlar ıcın bır rakıp az olsun sadece sayın yönetici bu yazdıklarımı dikkate almanı talep ederim iyi forum lar ...
Ben ce bu konusmanın tamamı gerekmektedır adamın demek ıstedıgı aga kelımesı ama tamamını almamıs arkadas turkce oyle bır dıl oldugu ıcın dır kı adam harf basamamıs ve uyanık arkadasta konusmanın tamamını almamıs onlar ıcın bır rakıp az olsun sadece sayın yönetici bu yazdıklarımı dikkate almanı talep ederim iyi forum lar ...
Adam Bana diyorki Simdiye Kadar Birine Hakaret Ettiğsem Anam Babam Terbiye Vermemiş Diyor Gözun Kapalı Konuya Atlıyacağına Az Yukarılara Bakda Neler Var Yenı Gör.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)