HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Ben 5 Yıllık Oyuncuyum 159 Oluyor bilip Bilmeden Konuşma
cahil cahil konuşma 159 olmuyor %6 artıyor lf4 oluyor diyor bide ne insanlar var bu memlekette lf3 16 olunca lf4 diyen insana bişey diyemiyorum.
150/100=1,5
1,5*6=9
150+9=159
Teşekkürler Kardeşim işte Görün
cahil cahil konuşma 159 olmuyor %6 artıyor lf4 oluyor diyor bide ne insanlar var bu memlekette lf3 16 olunca lf4 diyen insana bişey diyemiyorum.
Bak Kardeşim Konuyu Tam Oku Ben Lf4 Oluyormu Diyorum Argo Kullanmak İstemiyorum Ama zorluyorsun Bazı üyeler 16 Seviye Olunca Lf4 oluyor zannediyor oyuzden açtım Konuyu aArkadas Hesapladı 159 Oluyor Birazdan Özür Dileyeceksin Bak ?
Bak Kardeşim Konuyu Tam Oku Ben Lf4 Oluyormu Diyorum Argo Kullanmak İstemiyorum Ama zorluyorsun Bazı üyeler 16 Seviye Olunca Lf4 oluyor zannediyor oyuzden açtım Konuyu aArkadas Hesapladı 159 Oluyor Birazdan Özür Dileyeceksin Bak ?
pardon kuzenim yazmış
DDDDdpardon kuzenim yazmışDDDDd
kardeşim boşu Boşuna Konuyu Kirlettin Bazı Forum üyeleri İçin Açtım Konuyu Yenisini Açmak Zorundayım Yinede Boşver Hatanı ANladınya
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)