HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Arkdaşlar ben darkorbitter biraz acemiyiyim alta gemimde olanları yazıcam ben bukadarda sonra ne yapıcam bilmiyorum biraz yardım cı olursanız sevinirim
Gemi=Goliaht
Tasarım=4 tane side var
Lazarler=1tane lf4 14 tande lf3 var full yani
Rokeratar=15 bin uri lik olandan
Jenerotörler=15 Tane Bo2 Kalkan 15 tane de G3N-7900 var
Ektralar=Slot-CPU4,Roket Turbosu,Roket Atar Cpu,Tamir Robotu Auto CPU,Roket Auto Cpu,İleri Düzey Atlama Cpu,Hedef Yardım CPu 2 ,Tamir Robotu 4 Hangar ve Cephane Genişleticisi bulunmakta
Skylap Full
4 Arge
Galaxy Kapı
Alpha Kapısı=Acık
Beta Kapısı =47/48 1 tane kaldı
Gama Kapısı=62/82 20 tane kaldı
Droitler Yok
Pet Yok
Car tr1 de
şimdi arkdaşlar ben bu kadarını droit lerden başka ne eksik gemide acaba acemi oldugum için bilemiyorum söylerseniz sevinirim
Gemi=Goliaht
Tasarım=4 tane side var
Lazarler=1tane lf4 14 tande lf3 var full yani
Rokeratar=15 bin uri lik olandan
Jenerotörler=15 Tane Bo2 Kalkan 15 tane de G3N-7900 var
Ektralar=Slot-CPU4,Roket Turbosu,Roket Atar Cpu,Tamir Robotu Auto CPU,Roket Auto Cpu,İleri Düzey Atlama Cpu,Hedef Yardım CPu 2 ,Tamir Robotu 4 Hangar ve Cephane Genişleticisi bulunmakta
Skylap Full
4 Arge
Galaxy Kapı
Alpha Kapısı=Acık
Beta Kapısı =47/48 1 tane kaldı
Gama Kapısı=62/82 20 tane kaldı
Droitler Yok
Pet Yok
Car tr1 de
şimdi arkdaşlar ben bu kadarını droit lerden başka ne eksik gemide acaba acemi oldugum için bilemiyorum söylerseniz sevinirim
Lazer sayısını 31 yapman lazım. LF3 yada LF4 yaparsın artık orası sana kalmış. Ar-geyi 24 yapmalısın ve birde irisleri fulledinmi biter olay
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)