noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Scarlet 1
Scarlet
Bvural41 1
Bvural41
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

Mavi Ekranımsı Hata.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Metin2yk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 720

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Arkadaşlar metin2 türk'e girmeye çalışıyorum launcher bazen geliyor bazen gelmiyor ama sonunda ekran siyah oluyor ve sonra mavi karemsi şeyler geliyor ekran kaplanıyor bir şey yapılmıyor sonra mecbur pc'yi reslemek sorunda kalıyorum.

Bunu indir oyunun kurulu oldugu yere gir bunu rardan cıkart yap gelen hataya evet de
bide öle dene
ve bu mavi hata genellikle xp sp2 lerde oluyor

xp ni sp3 yapmanı öneririm bide driverlarını güncelle.

Yardımın için teşekkür ederim ancak oyunun evet ya da hayır diye herahangi bir seçenek çıkmıyor hata da ekran simsiyah oluyor sonra mavi lekeler geliyor bir iki yere bişey yapamıyorum kitleniyor gibi daha sonra reslemek zorunda kalıyorum ama sadece metin2 türke girerken oluyor.Bide bilgisayara girip hiçbişey yapmadan direk girersem hata vermıyor ancak çıkıp internette surf yaptıktan sonra girmeye çalışınca yine hata veriyor.

dediğim gibi framework güncelle flash programlarını güncelle driverlarını güncelle bilgasayarın hangisiyse güncelle xp w7 wista

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri