Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Kardesim Bende neferoyundan sw kurmak istiorm siteye girmior ne yapacam...?
Arkadaslar güzel cevaplarınız için çok teşekkürler . Satışlarımız durdurulmadı ys belgemizde tabiki mevcut biz en eski ve hiç bırakmadan sizlere hizmet veren bir firmayiz sadece bazı saglık sebeplerimden dolayı bizzat ben bir süre hizmet vermeye dahil olamadım . Ancak arkadaslarımız ve çalışanlarımız sizlere hizmete sürekli devam ettiler.Tekrar bizzat hizmete dahil olacağım ve reklamlarımız size tekrardan ulaşacaktır bundan hiçbir zaman kuşkunuz olmasın . Bizler hiçbir zaman kapanmayacak ve kaliteli hizmete daima devam edecek olan bir bilişimiz . Allaha bin şükür kısa bir rahatsızlık geçirdim ancak saglıgımıza tekrar kavuştuk . Yine sizlerleyim .
Saygı ve sevgilerimle
Cem Koray SOYSAL
Saygı ve sevgilerimle
Cem Koray SOYSAL
Arkadaslar güzel cevaplarınız için çok teşekkürler . Satışlarımız durdurulmadı ys belgemizde tabiki mevcut biz en eski ve hiç bırakmadan sizlere hizmet veren bir firmayiz sadece bazı saglık sebeplerimden dolayı bizzat ben bir süre hizmet vermeye dahil olamadım . Ancak arkadaslarımız ve çalışanlarımız sizlere hizmete sürekli devam ettiler.Tekrar bizzat hizmete dahil olacağım ve reklamlarımız size tekrardan ulaşacaktır bundan hiçbir zaman kuşkunuz olmasın . Bizler hiçbir zaman kapanmayacak ve kaliteli hizmete daima devam edecek olan bir bilişimiz . Allaha bin şükür kısa bir rahatsızlık geçirdim ancak saglıgımıza tekrar kavuştuk . Yine sizlerleyim .
Saygı ve sevgilerimle
Cem Koray SOYSAL
Ben Daha Önceden Bu bilişimden Server Aldım.İyi Bir Firma Kötü Bir Yanlarını Görmedim.Serveri gün içinde teslim etmişlerdi hatırladıgım kadarıyla ticketlerede 24 saat içinde cevap veriyorlardı ve Diğer firmalar gibi yaparız , ederiz ,sorun değil kardeşim gibi hitap ve sözlerde bulunmuyolardı.Alcaksan Güvenilir bir Firma.Ayrıca Cem beyide severim.
sa arkadaslar sw kurucam da neferoyun hakkında daha hçbir sikayet görmedim kusursuzmu iş ypıyolar acaba memnun olmayan veya eksik yönleri varmı bilgilerinizi paylasırsanız sevinirim...
haklarında 1-2 Şikayet var ;
Şikayet : http://www.hepgel.com/forum/server-tanitimi/538626-neferoyunun-yaptigi-dolandiricilik/
Son düzenleme:
Merhaba ,
NeferOyun İnternet Hizmetlerinden;Oyun Sunucu Almış Ve Hizmeti Sağlamış Bulundum.Demek İstediğim Şudur;
Çok zaman önce alış-veriş yapmıştım bana hizmetimi sağlamışlardı ama şimdi nasıllar bilemem ama benim aldığım dönemde iyi bir bilişimdi.
NeferOyun İnternet Hizmetlerinden;Oyun Sunucu Almış Ve Hizmeti Sağlamış Bulundum.Demek İstediğim Şudur;
Çok zaman önce alış-veriş yapmıştım bana hizmetimi sağlamışlardı ama şimdi nasıllar bilemem ama benim aldığım dönemde iyi bir bilişimdi.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)