InfernoShade 1
InfernoShade
farkmt2official 1
farkmt2official
romegames 1
romegames
bikral 1
bikral
PrimeAC 1
PrimeAC
shrpnl 1
shrpnl
Agora Metin2 1
Agora Metin2
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Karan2offical 1
Karan2offical
Hikaye Ekle

Bedensel Savaşçılarda Skill-Stat Dağıtımı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ßLooDSTeaL
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 30
  • Görüntüleme Görüntüleme 53K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ßLooDSTeaL

Level 1
Üye
Konular
12
Reaksiyon Skoru
7
Altın Konu
0
TM Yaşı
17 Yıl 7 Ay 25 Gün
Başarım Puanı
77
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Arkadaşlar bu klavuzu bedensel savaşçılar için hazırladım ister kullanın ister kullanmayın ama şu anki 67 lvl charımda bu şekilde dağıtım yaptım çok da memnunum. Neyse anlatıyorum:

Stat Dağıtımı

Arkadaşlar bildiğiniz gibi her %25 exp kastığınızda 1 stat puanınız olur. 1 lvlde 3 tane stat puanı verilir. 4.sü yerine skill verilir. Şimdi bu stat puanlarına göre siz şu şekilde vermelisiniz:

2 VIT 1 STR

Yani 2 hp, 1 str. Bedensel savaşçılarda hava kılıcı olacağı için hpye yüklenmeleri daha iyi olur. Çünkü bedensel savaşçılarda güçlü beden skilli olmadığı için ya çok güzel itemlerinin olması lazımdır ya çok güzel itemlerinin olması lazımdır :) Böyle yaparsanız karakteriniz için daha iyi olur.

Skill Dağıtımı

Her lvl aldığınızda, 1 skill puanı verilir. Size tavsiyem ilk önce "hava kılıcı" adlı skille puan vermenizdir. Bu skill ve diğer tüm skiller 17-20 puan arasında "master" olurlar. Master olduktan sonra bir daha puan veremezsiniz ama kitap okuyarak yine seviyesi artıralabilir. Neyse şimdi diyelim hava kılıcınız master oldu... Bir tane attack/saldırı büyünüzü güçlendirinki, stat puanlarınızda full hp bassanız bile charınızın atağı güçlü olsun. Burada, 2.masterda benim tavsiyem kılıç çevirme veya üç yönlü kesmedir. Üç yönlü kesme daha çok vurur, kılıç çevirmenin aşağı yukarı 3 katı kadar. Ama kılıç çevirme de büyük bir alanda saldırı yaptığı için avantajlıdır. Düellolarda da charınızın sağlam olabilmesi için "üç yönlü kesme" yi tavsiye ederim...

Beğenenler, repleri esirgemesinler...

aga aynen bnde senin gibi yaptım
55lwlim kılıçyakma 2m dönbe 2m üç yönlüde 2m öfke 14 hamle 10

bende((ama ben 65 lwl im
ıd:TheFari005
server:asena

thefari sen tambi yalancısın lan sen 15 lvlsin

beyler ben artemis deyim 71 lwl savaşcıyım bedensel herşey grand master
ID:******
Şifre:**************
itemler:+7 kdp,+6 dolunay,+5 ejder tanrının zırhı +9 siyah çelik plaka zırh ,su perisi +8 +9 basıcam 25m para ve herkesle kapışmaya hazirimmmm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri