- Konular
- 4
- Reaksiyon Skoru
- 2
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 3 Gün
- Başarım Puanı
- 32
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Non-Craft çok güzel bir serverdir oynamanızı tavsiye ederim.
Oyunda marketlerarsalarçiftlikleroxlarpvpler ve bir sürü şey bulunmaktadır.
/money etkindir.
Eğer evinizi wg (world guard) latmak istiyorsanız adminler oyun parası karşılığı evinizi
wgler.
İlk girişte /register şifre şifre yaparak kaydolun sonraki girişlerinizde /login şifre olarak girersiniz. Not: şifre yerlerini oyuna kaydoldugunuz şifreyle doldurun.
/warp yazarak warp listesini açarsınız. Mesela arsaya gitmek istiyorum /warp arsa yazmalısınız.
Server genelde her zaman açık olur.
Oyunda eventler mevcuttur.
Sorunuz olursa helper lara yada adminlere sorabilirsiniz.
Pluginleri yazmak isterdim ama oyunda admin falan değilim player im
Sizde gelin servere birlikte oynayalım.
IP : 213.128.83.118
IP doğrudur. Servere girmezse server kapalı demektir.(Oyundaki İsmim Kumru) Üye Olmak İcin /register sifre sifre kayit olduktan sonra giris yapmak icin /login sifren DİKKAT OYUNA İLK ÜYE OLDUGUNUZDA OYUNU KAPATİN GERİ ACİN YOKSA İTEMLERİNİZ GİDER.(Oyundaki İsmim Kumru) Üye Olmak İcin /register sifre sifre kayit olduktan sonra giris yapmak icin /login sifren DİKKAT OYUNA İLK ÜYE OLDUGUNUZDA OYUNU KAPATİN GERİ ACİN YOKSA İTEMLERİNİZ GİDER.
Oyunda marketlerarsalarçiftlikleroxlarpvpler ve bir sürü şey bulunmaktadır.
/money etkindir.
Eğer evinizi wg (world guard) latmak istiyorsanız adminler oyun parası karşılığı evinizi
wgler.
İlk girişte /register şifre şifre yaparak kaydolun sonraki girişlerinizde /login şifre olarak girersiniz. Not: şifre yerlerini oyuna kaydoldugunuz şifreyle doldurun.
/warp yazarak warp listesini açarsınız. Mesela arsaya gitmek istiyorum /warp arsa yazmalısınız.
Server genelde her zaman açık olur.
Oyunda eventler mevcuttur.
Sorunuz olursa helper lara yada adminlere sorabilirsiniz.
Pluginleri yazmak isterdim ama oyunda admin falan değilim player im
Sizde gelin servere birlikte oynayalım.
IP : 213.128.83.118
IP doğrudur. Servere girmezse server kapalı demektir.(Oyundaki İsmim Kumru) Üye Olmak İcin /register sifre sifre kayit olduktan sonra giris yapmak icin /login sifren DİKKAT OYUNA İLK ÜYE OLDUGUNUZDA OYUNU KAPATİN GERİ ACİN YOKSA İTEMLERİNİZ GİDER.(Oyundaki İsmim Kumru) Üye Olmak İcin /register sifre sifre kayit olduktan sonra giris yapmak icin /login sifren DİKKAT OYUNA İLK ÜYE OLDUGUNUZDA OYUNU KAPATİN GERİ ACİN YOKSA İTEMLERİNİZ GİDER.
SERVERDE DIA VIP = 15 TL NORMAL VIP = 10 TL DIR. VIP ALANLARA OZEL EV LVL PARA VB SEYLER VERILMEKTEDIR
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...