Fethi Polat 1
Fethi Polat
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Sevdamsın 1
Sevdamsın
Nedved35 1
Nedved35
Hikaye Ekle

Metin2 Bazı PvP'ler açılmıyor.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 26melih26
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 14K

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Birçok arkadaşta olduğu gibi bende de bu sorun var. Baktığım yerde şunu yaptım düzeldi bunu yaptım düzeldi fln diolardı yaptım düzelmedi.

Win7 Home Premium 64Bit (Windows'um Orijinal, Bilgisayarın içniden değişen hiç bir parça yok.)

Sorun 4268 KB lık .exede çıkıyor. Yani açılıp kapanıyor. Somut bir şey yok ancak Görev Yöneticisi'ninde de 10 sn sonra kapanıyor.

Yaptıklarım:
[1]Sadece Uyumluluğu değiştirip denedim.
Sadece Yönetici Olarak Çalıştır'ı denedim.
İkisini bir arada denedim.

[2]Denetim Masası\Kullanıcı Hesapları ve Aile Koruması\Kullanıcı Hesapları\Kullanıcı Hesabı Denetimi Ayarlarını Değiştir den Hiç Bir Zaman Uyarı'a getirdim olmadı.

[3]Antivirüs Programını kapat demeyin sadece Microsoft Security Essential var onu da kapatıp denedim. Sonuç aynı.

[4]Window Güvenlik Duvarı'nı Tamamen Kapatıp denedim. Ama yine bir sonuç alamadım.

[5]1-2, 1-3, 1-2-3, ve 1-2-3-4 ü aynı anda denedim ve yine sonuç alamadım.

[6]Başka PvP dene demeyin 30'a yakın 4268 KB lık exesi olan PvP denemişimdir şu ana kadar hiç birinden fayda yok.

[7]Metin2'yi baştan indirip yükleyip denedim. (Başka yerde indirmişsindir demeyin www.metin2.org dan indirdim.)

[8]Metin2'nin kendi patcher 'ı ile yükleyip denedim olmadı yine offfff

Daha N'apıyım?

Çözdüm Arkadaşlar. Bazı arkadaşlarda çalışmama ihtimali var. Çünkü ben BEX hatası olduğunu öğrendim ve çözdüm. BEX hatası olduğunu şöyle örendim Denetim Masası\Sistem ve Güvenlik\İşlem Merkezi\İşlem Merkezi Ayarları'nı Değiştir\Sorun Bildirme Ayarları'nı tıklayıp 3. sıradaki Her Sorun oluştuğunda bana sor'u seçtim ve .exe'yi a.tım programı kapat hatası verdi ayrıntılı sorunu görüntüle ye tıkladım ve en üstte Sorun Türü(başka bi şey olablir) BEX yazıodu BEX hatasını çözdüm ve oldu. Sizin sorununz BEX değilse orada yazan hatayı internetten bakıp çözebilirsiniz.
BEX'in Çözümü:
Bilgisayarım'a Sağ tıklayın.
Özellir
Gelişmiş Sistem Ayarları
Gelişmiş Sekmesindeki Performans Bölümündeki Ayarlar
Veri Yürütme Engellemesi Sekmesi
Ve Ekle'ye basın ve burdan pvp nin .exe'sini seçin oyuna girin. Hayırlı olsun.

Çözdüm Arkadaşlar. Bazı arkadaşlarda çalışmama ihtimali var. Çünkü ben BEX hatası olduğunu öğrendim ve çözdüm. BEX hatası olduğunu şöyle örendim Denetim Masası\Sistem ve Güvenlik\İşlem Merkezi\İşlem Merkezi Ayarları'nı Değiştir\Sorun Bildirme Ayarları'nı tıklayıp 3. sıradaki Her Sorun oluştuğunda bana sor'u seçtim ve .exe'yi a.tım programı kapat hatası verdi ayrıntılı sorunu görüntüle ye tıkladım ve en üstte Sorun Türü(başka bi şey olablir) BEX yazıodu BEX hatasını çözdüm ve oldu. Sizin sorununz BEX değilse orada yazan hatayı internetten bakıp çözebilirsiniz.
BEX'in Çözümü:
Bilgisayarım'a Sağ tıklayın.
Özellir
Gelişmiş Sistem Ayarları
Gelişmiş Sekmesindeki Performans Bölümündeki Ayarlar
Veri Yürütme Engellemesi Sekmesi
Ve Ekle'ye basın ve burdan pvp nin .exe'sini seçin oyuna girin. Hayırlı olsun.

Saol melih calıstı allah razı olsun kardeşim .)

Bendede normal metin2 açılıyor pvpyi temiz bir mt2 içine sallıyorum hedefbuldan pvpnin exeye çift tıklıyorum önce açılır gibi oluyor bekliyor ama hiç bir şey gelmiyor

Ben herşeyi denedim dediklerini hep yaptım yine olmuyorrr yardım edebilirmisinizz bakın sorun bu

Sorun imzası:
Sorunlu Olay Adı: BEX
Uygulama Adı: hackshield.exe
Uygulama Sürümü: 1.0.34669.0
Uygulama Zaman Damgası: 50a09766
Hata Modülü Adı: hackshield.exe
Hata Modülü Sürümü: 1.0.34669.0
Hata Modülü Zaman Damgası: 50a09766
Özel Durum Uzaklığı: 001c5abb
Özel Durum Kodu: c0000417
Özel Durum Verileri: 00000000
OS Sürümü: 6.1.7601.2.1.0.256.1
Yerel Kimlik: 1055
Ek Bilgiler 1: 377f
Ek Bilgiler 2: 377f79a541480a663ba957b03327607c
Ek Bilgiler 3: f56f
Ek Bilgiler 4: f56f55e790165e696657baecbdb5ec37

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri