Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Birçok arkadaşta olduğu gibi bende de bu sorun var. Baktığım yerde şunu yaptım düzeldi bunu yaptım düzeldi fln diolardı yaptım düzelmedi.
Win7 Home Premium 64Bit (Windows'um Orijinal, Bilgisayarın içniden değişen hiç bir parça yok.)
Sorun 4268 KB lık .exede çıkıyor. Yani açılıp kapanıyor. Somut bir şey yok ancak Görev Yöneticisi'ninde de 10 sn sonra kapanıyor.
Yaptıklarım:
[1]Sadece Uyumluluğu değiştirip denedim.
Sadece Yönetici Olarak Çalıştır'ı denedim.
İkisini bir arada denedim.
[2]Denetim Masası\Kullanıcı Hesapları ve Aile Koruması\Kullanıcı Hesapları\Kullanıcı Hesabı Denetimi Ayarlarını Değiştir den Hiç Bir Zaman Uyarı'a getirdim olmadı.
[3]Antivirüs Programını kapat demeyin sadece Microsoft Security Essential var onu da kapatıp denedim. Sonuç aynı.
[4]Window Güvenlik Duvarı'nı Tamamen Kapatıp denedim. Ama yine bir sonuç alamadım.
[5]1-2, 1-3, 1-2-3, ve 1-2-3-4 ü aynı anda denedim ve yine sonuç alamadım.
[6]Başka PvP dene demeyin 30'a yakın 4268 KB lık exesi olan PvP denemişimdir şu ana kadar hiç birinden fayda yok.
[7]Metin2'yi baştan indirip yükleyip denedim. (Başka yerde indirmişsindir demeyin www.metin2.org dan indirdim.)
[8]Metin2'nin kendi patcher 'ı ile yükleyip denedim olmadı yine offfff
Daha N'apıyım?
Win7 Home Premium 64Bit (Windows'um Orijinal, Bilgisayarın içniden değişen hiç bir parça yok.)
Sorun 4268 KB lık .exede çıkıyor. Yani açılıp kapanıyor. Somut bir şey yok ancak Görev Yöneticisi'ninde de 10 sn sonra kapanıyor.
Yaptıklarım:
[1]Sadece Uyumluluğu değiştirip denedim.
Sadece Yönetici Olarak Çalıştır'ı denedim.
İkisini bir arada denedim.
[2]Denetim Masası\Kullanıcı Hesapları ve Aile Koruması\Kullanıcı Hesapları\Kullanıcı Hesabı Denetimi Ayarlarını Değiştir den Hiç Bir Zaman Uyarı'a getirdim olmadı.
[3]Antivirüs Programını kapat demeyin sadece Microsoft Security Essential var onu da kapatıp denedim. Sonuç aynı.
[4]Window Güvenlik Duvarı'nı Tamamen Kapatıp denedim. Ama yine bir sonuç alamadım.
[5]1-2, 1-3, 1-2-3, ve 1-2-3-4 ü aynı anda denedim ve yine sonuç alamadım.
[6]Başka PvP dene demeyin 30'a yakın 4268 KB lık exesi olan PvP denemişimdir şu ana kadar hiç birinden fayda yok.
[7]Metin2'yi baştan indirip yükleyip denedim. (Başka yerde indirmişsindir demeyin www.metin2.org dan indirdim.)
[8]Metin2'nin kendi patcher 'ı ile yükleyip denedim olmadı yine offfff
Daha N'apıyım?