mavzermete 1
mavzermete
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Bodyguardd 1
Bodyguardd
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
[DEV]AB 1
[DEV]AB
R 1
Roksam
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Crossfire Hack Kullananlar!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan olcu123
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 436
Merhaba Arkadaşlar bazen burda herkez Hack Dileniyor bunu yapmayın biliyorum siz bana şuan salak diyonuz hack sız oyun mu olur diyonuz ama ben sizi yinde uyarıyorum ve bunları yazıcağım.
1.Hack bir İLLEGAL programdır
2.Hack Kullanmak Yasaktır.
3.Hack Kullanmak Oyun Düzenin Bozar
4.Hack bir YASAL SUÇTUR.
5.Hack Kullanmak başkalarının Hakkını yemektir.
6.Hack kullanmanın GM lerin gözünde hiçbir değeri yoktur İNSANLARIN da.
7.Hack Kullanınca birçok insanın BEDDUA sını alırsınız.
8.Hack kullanmanız BAN yeme SEBEBİDİR.
9.Hack kullanmak sizi BAĞIMLI yapar
10.Hack ve İLLEGAL programlar Yapmak SUÇTUR VE İNJECTOR yapmak bunlar YASAL SUÇ a girer.
11.Hack Kullanmak Geçicidir.
12.Hack Kullanmak sizi Kötü Yola Düşürür.
13.Hack Kullanmak RÜTBELİ RÜTBESİZ ÇARINIZIN BAN YEME SEBEBİDİR (YAZIK OLUR)
14.Hack Kullanınca Sizi Kınarlar
15.Hack Kullanınca Birçok insanın (MİLYONLARCA) İnsanın KÜFÜRÜNÜ VE BEDDUA sını alırsınız.
16.Tekrar sölüyorum HACK KULLANMAK SUÇTUR.
17.Hack Kullanmak Bilgisayarınıza ve OYUN ÇÖKMELERİNE sebeb olur.
18.Temiz Bir oyun için EL ELE verelim
19.TEKRAR SÖLÜYORUM (SON) HACK KULLANMAK VE YAPMAK YASAL SUÇTUR MAHKEMEYE VERİLİRSİNİZ (5-10)YIL HAPİS YERSİNİZ.
Siz Şimdi bana kendisi V.I.P hack tanıttı kendisi kullanıyordur diyosunuz ama kullanmıyorum ben o işleri 1 yıl olalı bıraktım çarım vardı DUAL UZİ PİNK DESERT EAGLE XMAS VARDI HACK KULLANDIM VE GM LERE YAKALANDIM VE BAN YEDİM SÜRESİZ KAPANMIŞTI 1 GÜNLÜK CHARLAR 1 KERE OLSUN GİREYİM ESKİ ÇARIMA BAKIYIM DEMİŞTİM İÇİM YANDI ESKİ ÇARIMI GÖRÜNCE ÜZÜLDÜM BENİ İÇTEN YARALADI O KADAR ÖZLEMİŞTİM Kİ ŞİMDİ O ÇAR SAHİBSİZ ŞEKİLDE DURUYOR HALA BANLI VE AÇILMIYACAK BEN BUNU BİLİYORUM ÇARIN ADI İSE:--[As[İ]a idi AMA KADER NE YAPLIM ÇAR ŞUAN SİLİNDİ VE PARALARIM BOŞA GİTT HALBUKİ O KADAR EMEK HARCAMIŞTIM AMA NAFİLE BEN SİZİ UYARDIM SİZ BANA SALAK DİYONUZ AMA GÜN GELİR BAN YERSENİZ O ZAMAN BENİ ANLICAKSINIZ.CROSSFİRE HACK BÖLÜMÜNDE AÇTIM HERKEZ DERS ALSIN DİYE BEN SİZİ UYARDIM SİZE KALMIŞ!

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri