Queinn 1
Queinn
NovaLst 1
NovaLst
InfernoShade 1
InfernoShade
MysticBlade 1
MysticBlade
SolarPhantom 1
SolarPhantom
Riftas 1
Riftas
LunarWraith 1
LunarWraith
DarkHorizon 1
DarkHorizon
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
Scarlet 1
Scarlet
dogusarikaya 1
dogusarikaya
delimuratt 1
delimuratt
Hikaye Ekle

Macera Nedir ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan STeeL21
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

2 saatte bir aç en azından burası senin gazeten değil ki günlük gazete basıyon

sanamı sorucam kardeşim ? forum kurallarına aykırı birşey yok başlık ile konu içeriği aynı konular daha önce paylaşılmadı

sn de bir konu atıyosun açtığın konulara bi bak bazıları 2 satır bile değil günlük haber postalıyon sanki ne yani ben şimdi kimsenin bilmedği bir kelimeyi konu açıp paylaşmam mı gerek ne kadar saçma di mi bazı paylaşımnlarında yönlendirmeli pvp reklamlar var gereksiz yere neden atıyorsun direk link koycan biri seni eleştirdiğinde sanamı sorcam diyeceğine bilmediğin birşeyi danış fikir paylaş fikrini al fenamı ?

sn de bir konu atıyosun açtığın konulara bi bak bazıları 2 satır bile değil günlük haber postalıyon sanki ne yani ben şimdi kimsenin bilmedği bir kelimeyi konu açıp paylaşmam mı gerek ne kadar saçma di mi bazı paylaşımnlarında yönlendirmeli pvp reklamlar var gereksiz yere neden atıyorsun direk link koycan biri seni eleştirdiğinde sanamı sorcam diyeceğine bilmediğin birşeyi danış fikir paylaş fikrini al fenamı ?

kardeşim yönlendirme yasak mı ? değil cok boş konusuyorsun travian oynamayı bilmiyorsan bu bölümde işin ne ? macerayi daha nasıl acıklıyım soyler misin

seni mod yaparlarsa çıkarım zaten burdan :D çok basit bi geniş konu aç orda ufak çaplı bilgilendirmeli paylaşımlarını yazarsın daha bir konuştum çok konuşmam için buna deymen lazım gelelim reklamlı paylaşımlarına yönlendirme yapıyorsun milletin vaktini çalıyorsun adam daha neye tıkladığını bile bilmiyor insan bi yazar ne olup olmadığını nese kardeş sen gazete basmaya devam et bol şans

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri