kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
mavzermete 1
mavzermete
xranzei 1
xranzei
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

İterseniz artık acın charı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan lvletallica
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 14
  • Görüntüleme Görüntüleme 374
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

2 Tane Konu Açtım! Azap açtı Hesabını Bütün Nerdeyse bütün Kural İhlali konularına Cevap Verdi Tek bnmkine cevap vrmedi neden!!!

Kardesım haklısın ama bır de benı dusun emek verıyorum char dızıyorum belkı sw de kı en saglam karekter bu char ama olmuyor kı bayrak baskını oluyor savunamıyorum onuda gec oyunda aktıvıte sıfır ben bosu bosuna pazar charı ıle dolasıyorum sen ce haksızmyım ben charın acılmasını ıstemek le
tmm calısıyorlar görevlerı yogun ama attıkları ban otomatık acılması gerekmmıyormu sure bıtın ce bence sure bıtınce acılması gerekıyor veya oyle ıdı daha once sorun cok mu buyuk bılmıyorum kı

sadece yonetıcının bırısı desın kı player char su gun su saatte acılır basımın uzerın de yapıcak yok o tarıhı beklerım 1 gun gectı char ıdı sıfre yazıyorum onaylıyorum hesabınız engellendı dıyor psıkolojım bozuluyor verdıklerı zamana kadar gırmeye bıle yeltenmeyem kı morel barı bosulmasın ıstıyorum bu suc mu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri