kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
mavzermete 1
mavzermete
xranzei 1
xranzei
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

venüs MavIolum küfür wallhack

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ReDk-İ-nG
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 172
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Küfür veya Hakaret Eden Kişinin Adı: MavIolum

Server: venüs

Buyrun resimlerde maviölüm adlı kişinin küfür ettiğini ve wallhack açtığını göreceksiniz. Boss keserken kralex item calıyordu kuzenlerimdeyim ve kuzenimde ss prog olmadığı için cekemedim zaten onu snra cekerim fakat maviölümün de caldığını düşünüyordum. çünkü grubu vardı ve kralex ölmüşken itemlere yanaştı ve itemler yok oldu. sonrasında ona grubu bozmasını söyledim. bozmayınca kestim ve küfür etti. ch1 e gecince ona tekrardan dalacaktım fakat wallhack actı ve suyun icine girdi. buyrun ssler.sslerde bnm de bir ara grupta olduğumu göreceksiniz. o grubu sslerde cıktımı bilkmiyorum ama poweratack diye biri kurdu. çünkü serbest alıp kralexi kesiyordu. ben onu kesmeyim diye grup kurduk.

Azap konuyu açmıştım resimler gitmişti resimleri kuzenimden ancak alabildim ondan konuyu şimdi açıyorum
İlk linki yanlış koymuşum ama orada tüm resimler. al busefer server ismini de yazdım adamın nickine de fotolar da var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri