Bvural41 1
Bvural41
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
DEVLOPER 1
DEVLOPER
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

Hack Arayan Arkadaşlar İçeri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ÇılgınPlayer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 101
  • Görüntüleme Görüntüleme 13K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

wolfteam de hile olmaz güzel güzel şu oyunu oynayın

Arkadaslar bende Wall Hackvar ama Nakitli silah veya ex mazeme karsiliginda tks edilir Ulasim icin :DarkManAgeiyi oyunlar hile kanitlana bilir ...

ÇılgınPlayer;826063' Alıntı:
Kesinlikle Hileye Karşıyım Ama Son Zamanlarda ''Hack Arıyorum'' Gibi Başlıklar Çoğaldığı İçin Bu Bilgilendirmeyi Yapmam Gerekti.

Wolf Team'de Hackler Bi Süre Önce Engellendi.Ama Hala Engellenemeyen Ve Çalışan Hileler Var.Bunları Ancak Parayla Elde Edebilirsiniz.Ücretsiz Benim Bilgime Göre Yok.Eğer Bulduğunuzu Sanıp İndirirseniz Boşu Boşuna Bilgisayarınıza Virüs Bulaştırırsınız Ve Hesabınız Çalınır.

İstisnai Durumlar Olabilir Tabi Ki :) Adamın Biri Çalışan Bi Hack Yapabilir Ama Asla İçinde Virüs Olup Olmadığını Bilemessiniz.Programların Algılayamadığı Virüsler De Vardır.Ama herkesin Kendi Tercihi :D

Unutmayın;İyi Oynayan Her Türlü Oynar.Benim Tavsiyem Hileyi Falan Boşverin Oyununuza Bakın.Teşekkürler.

:m08: kArdeşim Sen HeRalde Nakitlisin OnDaN BöYlE konuşuyosun Dimi :mad:
Bak Ben Normalde Hack Kulanmam Ama Arkadaşlarım Ve Paramı OYuna yatırmamak İçin BöYle bİr Şey Yapıyorum...Boş Konular Açmayın :mad:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)