mavzermete 1
mavzermete
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Turkmmo Telsiz Grubu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan CeLLaT5599
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 87
  • Görüntüleme Görüntüleme 5K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Turkmmo Telsiz Grubu Olusturdum Yani İngilizce Adı İle ''Zello''

AŞŞAĞIDAKİLERİ OKUYUP, İNDİRMEYE KARAR VERDİĞİNİZDE VE KURDUĞUNUZDA Turkmmo Forum KANALINA GİRİŞ YAPTIRMAYI UNUTMAYINIZ.

• İlk önce, arama çubuğuna yazıyoruz. Önümüze gelen yerde Free Download yazısına tıklıyoruz.

• İPHONE yani İOS İşletim sistemine sahip olan telefonlarda yazısına tıklayarak indirebilirler.

• ANDROİD İŞLETİM SİSTEMİNE sahip olan telefonlarda yazısına tıklayarak indirebilirler.

• BLACKBERRY telefonuna sahip olanlarda yazısına tıklayarak indirebilirler.

• BİLGİSAYARA sahip olanlar ise yazısına tıklayarak indirebilirler.

Bazı Özellikleri;

• TS'ye benzer yanları var ama TS gibi değildir.
  • Özel sohbetten daha çok kanallar(grup)da konuşulur.
  • Bas-Konuş özelliği ile eski telsiz muhabbetlerini anımsatır.
  • Görüntülü konuşma felan yoktur. Sadece Ses ve özelden yazı ile konuşma olanağınız vardır
  • Bine yakın türk kanalı ve binlerce türk vatandaşı ile konuşma şansını yakalayabilir, yeni arkadaşlar edinebilirsiniz.
  • Yabancı dilini geliştirmek isteyen arkadaşlarda yabancılar ile sesli konuşarak eğlenmenin yanında öğrenede bilirler.

Bazı Ekran Görüntüleri;

İndirdikten Sonra ;

Setup'dan Kurup Üyelik Alınız
Üyelik Tamam İndirme Tamam Olunca Tools Sekmesinden Add A Chanel Yazısına Tıklayıp Turkmmo Forum Yazarak 5 sn Bekleyin Arasın Sonra Tıklayın ve Gruba Kayıt Olun Mobilde İse Üst Kısımdaki Add'a Tıklayarak Üye Olabilirsiniz..

Android Telefonda İndirdikten Sonra ;

Google Play'den Zello Yazıp İndirdik Zaten Kendisi Kuruyor. Orada Üyelik Almak İçin Yer Var Ordan Üyelik Alıp Giriş Yapın.
Sonrasında Telefonumuzn Sol Alt Tuşuna Basıp Options'a Tıkladıktan Sonra Add a Channel'e tıklayın. Gelen Arama Kısmına Turkmmo Forum Yazın
Tıklayın Gelen Yere ve Çıkan Yerde Üstte Add' a Basarak Kanala Üye Olmuş Oldunuz

20.06.2013' DÜZENLENMİŞTİR.

Son düzenleme:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri