HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
nasıldır arkadaşlar server fileslerde lag vb sorunlar varmıdır??
güvenilirmidir tavsiye edenler varmı ??
güvenilirmidir tavsiye edenler varmı ??
kardeşim bana güvenilir sözünün arkasında sorunsuz filesleri olan ve mobil ödemeli bi bilişim öner lütfen adam gibi bilişim yok piyasada herkez birşeylerden şikayetçi ???
Firmayı nasıl bilirsiniz ? :tavsiye ederim çok güzel bir bilişim
Herhangi bir dolandırıcılık,sahtekarlık gibi durumları var mı ? :herhangi bir sahtekarlık durumları yok bende alışveriş yaptım onlarla ticket sistemi hızlıdır
Güvenilir mi ? :kesinlikle güvenebilirsin
Sizce Almalımıyım ? :bence almalısın ama fiyatları biraz pahalı gelebilir o senin biliceğin bir durum ama ben dediğim gibi çalıştım şimdi server fileslarını bilmiyorum ama referanslarına bakabilirsin lag sorunu yok
Herhangi bir dolandırıcılık,sahtekarlık gibi durumları var mı ? :herhangi bir sahtekarlık durumları yok bende alışveriş yaptım onlarla ticket sistemi hızlıdır
Güvenilir mi ? :kesinlikle güvenebilirsin
Sizce Almalımıyım ? :bence almalısın ama fiyatları biraz pahalı gelebilir o senin biliceğin bir durum ama ben dediğim gibi çalıştım şimdi server fileslarını bilmiyorum ama referanslarına bakabilirsin lag sorunu yok
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)