xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

pbd ot olay konu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan kovboy2010
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 14
  • Görüntüleme Görüntüleme 681

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

arkadaşlar biliyosunuzki ynalışlıkla net gidip geldiğinde botunuz otomaitk girlince bazen crak iptal oluyo ve p88hatası alıp süreniz bitiyo daha dmein abna oldu 2çarıamada neysek 4hesabım vardı bidah akoydum ben 2hesap taha alıyım nolur nolmaz dedim ilk 2msn açtım sonra hemen ilk msnden üye oldum sonra bidaha oalyım dedim ve tak hata sory anı bilgisayardan bidah üye olamazsınız dedi tabi bizde lazız dur hele dedim ve tuvalete gittim:m08:aklıma hemen çzüm geldi lo telefon ne güne uşağım dedik ve elimize telofnu aldık netimize bğalandık hemen nomal şekilde üye olduk ve msnye mesajımız geldi ma düşünememişler ki pcden msnye girdik ve o koda direk tıkladık ahanda üyelik açıldı tekrar açılırmı telefondn bilmem yeniden denicem msn açıp ama haberiniz olsun tel varsa en az2üyelik alabilirsiniz demek şimdi almayı denicem ilk bi msn açalım belki açılmaz bugün 2kere açtıkya neyse isteyen +rep veril isteyen vermez artık umrumda değil +repler
malesef telefondanda 1kez olunuyo şansa blki günde 1kezdir:)

Son düzenleme:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri