Sayın GM şimdi ben oyunu başlatıyorum jupiter severine girip ID ve Şifremi giriyorum.Karakterimi onaylayıp oyuna giriş yapıyorum. Oyun Yükleniyor Açılıyor Altta Skiller Gözüküyor ama karakter gözükmüyor tam o sırada da bir sürü soru işareti geliyor ve beni oyundan atıyor lütfen bir açıklık getir oyuna giremiyorum lütfen yardım et. Şimdiden Teşekkür ederim
eğer bir lonca sawasından cıktıysanız arada öle bir sorun basınıza gelir bendede cok oldu ch1 e girince oluyor sadece dier ch lere girin vadiye ısınlanın ve bir sure takılın orda ch1 e gecin vadideyken sonra yuzukle ısınlanın bende duzeliyor öyle yapınca sizdede duzelecektir
bende hiç bir ch girmiyor lonca savaşından da çıkmadım tam girerken atıyor soru işareti çıkıyor.
Merkür serverındaki bakım sona ermiştir.
Server dosyalarında değişiklik yapıldı. Oyunda karşılaştığınız sorunları bize bildirebilirsiniz.
Önemli not : Lütfen Ox Haritası, İmparatorluk kalesi ve balıkçı barınağı gibi haritalara ışınlanmayınız. Haritalarda problem var, biz sorunu çözdüğümüzü duyurana kadar lütfen bu haritalara ışınlanmayın. Bugda kalabilirsiniz. Bir sonraki bakıma kadar da bugdan çıkmanız mümkün olmayacaktır.
Bugda kalmışınız. Bir sonraki bakımı beklemelisiniz.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)