Bvural41 1
Bvural41
emirhanHCL 1
emirhanHCL
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle

Windows 8 Rtm Pro X64 Tr Türkçe entegreli Windows 8

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan fabrion
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

Windows 8 RTM Pro x64 Türkçe

Açıklama
nlgzrgn ve onun ilk İşletim Sistemi düzenlemesinden hepinize Merhaba! Windows 8'in Türkçe'sini bekleyen arkadaşlarımız için basit bir düzenleme yaptım.

Ne yaptım?
Orijinal (WZor'un sızdırdığı) Windows 8 Pro x64 DVD kalıbına dism komutlarını kullanarak Türkçe dil entegre ettim. Bunun dışında sisteme herhangi bir ekleme, kaldırma veya değişiklik yapmadım.

İndirme linkleri
17 parça .zip; MediaFire; .zip hali 3,13 GB; içinden çıkan kalıbın boyutu 3,5 GB
Linkleri Kontrol Et

Nasıl kurulur?
1// Arşivin içinden çıkan Windows_8_Pro_TR-TR_x64.iso kalıbını herhangi bir DVD'ye veya yardımcı bir araç kullanarak USB diskinize yazın.
2// Bilgisayarınızı yazdığınız medyadan başlatın.
3// Ürün anahtarı istendiğinde NG4HW-VH26C-733KW-K6F98-J8CK4 ürün anahtarını girin.
4// Kurulumun geri kalanını anlatmama gerek yok, kolaylıkla halledebilirsiniz.

Notlar
1// Birkaç yer (Örneğin: Sistem onarma) Türkçeleşmemiş olabilir. Bu sorundan dolayı özür dilerim.
2// Etkinleştirme dahil değildir, tamamen size aittir.
3// İndirme linklerine alternatif getirebilirsiniz. Karşıya yükleme hızım çok düşük olduğundan her türlü alternatife açığım.
4// Orijinal Türkçe kalıp çıktığında ve/veya sızdığında bunun yerine onu indirin. (Konunun en başına bağlantı eklenecektir.)
5// Konuyu başka bir sitede yayınlamak istiyorsanız, bu düzeni bozmayıp konunun sonuna "TNCTR'deki nlgzrgn adlı üyeden alıntıdır." ifadesini eklemenizi rica ediyorum.

Krediler/Teşekkürler
1// morning; Türkçe dili entegre etmeyi bu konuda "http://www.tnctr.com/topic/101840-windows-7ye-turkce-dil-ve-tema-entegre-etme/" anlattığı için.
2// WZor; Sızdırdığı DVD kalıbı için.
3// Microsoft; Bu güzel işletim sistemi ve ona hazırladığı Türkçe dil paketi için.
4// Adını unuttuğum diğer her kim varsa onlara da teşekkürler.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri